16:50 Lepota i Moda Frizer ističe da samo NAJHRABRIJE pristaju na ovu PROMENU: Frizuru su smatrali veoma RUŽNOM, ali je "furaju" Šerliz Teron, Lejdi Gaga i Bela Hadid
19:10 Poznati Bio je FACA kojem su se žene nudile "naizvolte": Sada svojom pojavom PLAŠI ljude, izgleda kao PROSJAK, postao je otužna sena nekadašnjeg sebe
12:01 Lepota i Moda Ovo je ubedljivo najtraženija frizura na internetu od početka godine: Postala je već vodeći TREND u svetu i totalno je OTKAČENA
13:21 Lepota i Moda Hejli Biber napravila neverovatnu TRANSFORMACIJU: Skratila je kosu i sada ima ŠIK, maldalačku frizuju
19:31 Lepota i Moda Ako vam je kosa MASNA odmah nakon pranja, pravite KARDINALNE greške: Iskoristite KUHINJSKI sastojak za otklanjanje MRTVIH ćelija
20:30 Lepota i Moda Dugačke šiške se vraćaju u TREND: Poznati ih NOSE, lagane su za održavanje, a održavaju se na ovaj jedinstven način
19:00 Poznati "Najveću grešku u životu sam napravila zbog NJE": Šakira više ne želi da ĆUTI, bivšoj SVEKRVI je sve sasula u lice
11:50 Lepota i Moda Odaberite boju kose prema OBLIKU vašeg lica: Nijansa se bira prema boji TENA i očiju
08:00 Lepota i Moda Od retke i slepljene kose, do zanosnog VOLUMENA: Isprobajte OVAJ TRIK i imaćete frizuru iz snova
21:00 Lepota i Moda Novi trend na ulicama Srbije: Frizura popularne Rejčl iz Prijatelja je ponovo vrlo atraktivna i ove zime je zaludela svet
09:05 Ispovesti Izgleda kao sednjovekovna princeza: Svi se okreću za njom zbog dužine njene kose, a muškarci joj šalju neobične zahvteve
22:00 Lepota i Moda Ove tri frizure će EKSPLODIRATI u 2023. godini: Budite prvi koji će "furati" popularni trend
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!