21:55 Porodica Ni vitko telo, ni savršena linija: Ovo su mali trikovi da žena poput vas pršti od samopouzdanja
19:29 Ispovesti Dok spavam sa verenikom na um mi padaju užasne stvari: Elenu žene osuđuju, a svima se to bar jednom desilo
08:00 Porodica Zaposlena majka objavila listu dnevnih obaveza: Nema slobodnog vremena i oseća se kao da tone
10:24 Ispovesti Muž joj je rekao da je lenja i da ništa ne radi po kući: O njenoj osveti danas priča ceo svet
09:00 Ispovesti "Mesecima sam se zaključavala i očajavala": Ispovest žene koja je ušla u MENOPAUZU sa 17 godina
21:00 Ispovesti Srpkinja je rodila dete i odlučila da ga ostavi u bolnici: Babica je ispala carica i Srbija joj skida kapu
14:20 Lepota i Moda On gradom hoda bos, a ona izgleda kao pokretna lampa: Najbizarnije izdanje Kanjea Vesta i njegove žene ikad
21:50 Porodica Kombinacija ovih faktora pomaže ženi da zrače samopouzdanjem: Ne trebaju vam psiholozi, pridržavajte se sedam tačaka
21:30 Ispovesti Loli je dosadila VISOKA kirija pa se odlučila na OVAJ korak: "Svi su šokirani kada čuju gde živim, ali sam se navikla"
19:00 Poznati Serena Vilijams je postavila OVO pitanje i sve zbunila: "Da li stoji beba napred ili nazad?"
17:00 Zdravlje Policistični jajnici su sve češće prisutni kod žena: Ove tri promene mogu da ukažu da je vreme da posetite ginekologa!
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima