20:28 Poznati Plakaće i ko neće, ovo tera suze na oči: Nakon mnogo godina Mihael Šumaher uradio jednu stvar i rastužio ceo svet
12:20 Ispovesti Svi muškarci žele da izađu sa njom: Kad čuju koliko ima godina, beže glavom bez obzira
14:36 Porodica Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa
13:40 Porodica Ženu su brutalno izbacili iz teretane samo zbog ovoga: O poniženju koje je doživela priča ceo svet
19:50 Ispovesti Odrekla se snaje preko novina: Žena iz Niša sročila tekst, a od svake reči se diže kosa na glavi
12:14 Dom i saveti Ovaj vitamin može da spusti krvni pritisak: Jedna doza dnevno smanjuje rizik od moždanog udara, demencije i srčanog udara
11:02 Lepota i Moda Osećate se izgubljeno u svojim 40-50-im? Evo 3 saveta da se vratite na pravi put
15:20 Dom i saveti Namirnica koja čisti bolje od sirćeta i sode bikarbone: Najefikasnije skida kamenac, rđu i druge prljavštine
13:45 Dom i saveti Brzo se od novih pretvore u froncle: Evo kojih 5 komada odeće nikad ne treba sušiti na sušilici
20:21 Ispovesti Uhvatio je ženu u prevari, ali sve krio godinama: Kada mu je prekipelo, nije ni na koga mislio, svi smo se zaprepastili šta je uradio
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?