11:07 Poznati Za ovim glumcem žene i danas uzdišu, a on voli samo nju: Da li znate čija žena je ova lepotica?
18:58 Ispovesti San svakog muškarca: Fatalna žena poseduje ove tri osobine, prosto je neodoljiva jačem polu
13:45 Ispovesti Tek kad ga je sahranila saznala s kim je živela: Otvorila njegov laptop i ono što je našla je ostavilo bez teksta
14:58 Porodica "Kakav ti je muž, bolje da si sama": Zbog haosa koji je zatekla u kuhinji svi joj poručili da se razvede
11:38 Ispovesti Imam 55 godina i muž me ostavio zbog duplo mlađe žene: Zašto nisam bila dovoljno dobra za njega?
15:54 Porodica "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj
13:45 Porodica Izbor partnera za ceo život nosi rizik: Žena tvrdi da je ovaj kvalitet ključan za dobrog muža, neće vas boleti glava
18:59 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla sam nešto sto puta gore
18:59 Ispovesti Posumnjala sam da me muž vara: Pratila sam ga do hotela, a kad sam otvorila vrata videla je nešto sto puta gore
15:34 Ispovesti Svi muškarci žele da izađu sa njom: Kad čuju koliko ima godina, beže glavom bez obzira
11:40 Porodica Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa
13:11 Horoskop Novčani horoskop za 2024. godinu: Dva znaka će se valjati u novcu, a evo ko će upasti u dužničku rupu
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske