15:20 Porodica Na ovaj način možete da otkrijete da li imate LAŽNOG prijatelja: Elizabet Gilbert otkriva kako prepoznate LOŠE namere ljudi!
13:20 Ispovesti "Treba da te bude SRAMOTA kolika si stipsa": Mlada podelila priču kako će UŠTEDETI na svom venčanju, umesto torte će se OVO služiti!
11:40 Ispovesti Imala je skoro 400 kilograma kada je shvatila da će UMRETI ili SMRŠATI: "Osećala sam se ODVRATNOM i neprihvaćenom, nikome ovo ne želim"
11:00 Poznati Novi stil Ratajkovske nikoga nije ostavio RAVNODUŠNIM: Totalno je promenila frizuru i boju kose, sada smo sigurni da će ovo biti vodeći TREND 2023. godine!
10:30 Lepota i Moda Tri najbolja TRIKA Selme Hajek: Ovako treba da se OBLAČE devojke koje imaju velike grudi
10:00 Zdravlje Upalu pluća ljudi često pomešaju sa običnom PREHLADOM: Doktor objasnio koji su simptomi i kako da se ZAŠTITIMO!
17:40 Lepota i Moda Da li imate SMEĐE oči? Samo uz OVAKVU kombinaciju senki ćete dobiti PRODORAN i ZAVODLJIV pogled!
17:10 Horoskop Današnji datum je MAGIČAN: Numerološki najmoćniji dan, obratite pažnju na OVE stvari, možda je UPOZORENJE!
16:10 Poznati Ovako izgleda kada se sretnu BIVŠA i SADAŠNJA žena Orlanda Bluma: Keti Peri i Miranda Ker licem u lice, šta mislite da li je letelo perje?
15:10 Poznati Slavna manekenka jedva šetala pa PALA na reviji MODE: Mnogi su se solidarisali sa njom, rekli da je sve do ovog "PROKLETSTVA"
14:10 Porodica Ovo je bio NAJKRAĆI sastanak ikada: "Spremala sam se satima, da bi trajao samo MINUT, besna sam"
13:10 Lepota i Moda Ova MODA se vraća na velika vrata: Komad koji dugo nije bio u TRENDU dobija svojih pet minuta, nosiće se umesto SAKOA!
06:40 Zdravlje Nova pravila za visok krvni pritisak: Evo koje vrednosti pokazuju da ste na pragu srčanog ili moždanog udara
22:02 Poznati Moćnog biznismena zamenila sa "ruskim Apolonom": Kraljica bikinija toliko se zanela sa svojim dragim da nije shvatila da ih sve vreme snimaju
21:38 Dom i saveti Koliko često perete pidžamu? Morate češće nego što mislite, a odgovor će vas baš iznenaditi
21:10 Poznati Propalo je sve što je izgradila: Otpustila je preko 40 ljudi, a sada u 52. godini mora opet da zavuče rukave i da radi
20:42 Ispovesti Stan mu je veličine malo većeg ormara, a kirija jezivo skupa: Ne poziva porodicu i prijatelje jer ne mogu svi da stanu u taj prostor
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"