22:40 Lepota i Moda Kakav trik! Ne trebaju vam FILTERI ni FILERI, bronzerom povećajte VOLUMEN USANA, do maksimuma
09:00 Lepota i Moda Najbolja MASKA za lice od samo TRI sastojka: Neka SUVA koža postane prošlost, ovo je idealna HIDRATACIJA!
09:00 Horoskop Ovo su NAJSREĆNIJI dani u aprilu: Jedan je posebno važan jer može da vam promeni ŽIVOT iz korena, zapišite ih!
21:30 Dom i saveti Jedna KAŠIČICA ovoga skida FLEKE kao od šale: Domaćice kažu da je to njihova MAGIČNA formula!
21:00 Poznati Britani Marfi bila je MILJENICA Holivuda: Njena SMRT je i dalje MISTERIJA, a kruže glasine o vezi njenog muža i MAJKE
18:00 Ispovesti Marijana je poznata kao "MAJKA OSVETNICA": Nakon što joj je UBIO ćerku Anu, ona je ušetila u sudnicu i ovim POTEZOM sve šokirala!
17:30 Lepota i Moda Od stare VENČANICE je napravila nešto NEVEROVATNO: "Ovo treba svaka DEVOJKA da pogleda, GENIJALNO je"
16:00 Zdravlje Dijeta sa JAJIMA je zaludela žene širom SVETA: Za samo deset dana se gubi par kilograma, ali postoji ogromna OPASNOST od ovoga
15:30 Dom i saveti Recite zbogom KAMENCU: Napravite ZAŠTITNI sloj pomoću OVE stvari i fleke neće više postojati!
15:00 Ispovesti Devojka na Tviteru opisala kakav je osećaj biti u KOMI: "Mislila sam da sam BUDNA i da mi svi rade o GLAVI"
13:00 Lepota i Moda Ove cipele su pravi MUST-HAVE proleća 2023: Žene već LUDE za njima, dok muškarci tvrde da su za "BABE"!
15:14 Horoskop Pare će se u aprilu lepiti samo za ovaj znak: A od leta ih čeka najbolji period u životu
15:10 Ispovesti Baka Lilijana (107) otkriva ključ za dug i srećan život: Od ove 2 stvari je bežala kao đavo od tamjana
14:45 Porodica "Posetili smo sina i snaju, ali dočekao nas je šok“: Sramota me je od onog što se zapravo desilo
14:20 Zdravlje Pogledajte svoju kožu: Ove promene na njoj mogu ukazati na probleme sa jetrom, reagujte na vreme
13:53 Dom i saveti Nema šta ne čisti: Za savršeno blistav dom potrebna je samo jedna namirnica, skroz je prirodna i svi je imamo u kuhinji
13:32 Poznati Da li je to kraj ljubavi? Princ Vilijam angažovao advokata koji je Dajanu razveo od kralja Čarlsa