09:00 Lepota i Moda Najbolja MASKA za lice od samo TRI sastojka: Neka SUVA koža postane prošlost, ovo je idealna HIDRATACIJA!
09:00 Horoskop Ovo su NAJSREĆNIJI dani u aprilu: Jedan je posebno važan jer može da vam promeni ŽIVOT iz korena, zapišite ih!
21:30 Dom i saveti Jedna KAŠIČICA ovoga skida FLEKE kao od šale: Domaćice kažu da je to njihova MAGIČNA formula!
21:00 Poznati Britani Marfi bila je MILJENICA Holivuda: Njena SMRT je i dalje MISTERIJA, a kruže glasine o vezi njenog muža i MAJKE
18:00 Ispovesti Marijana je poznata kao "MAJKA OSVETNICA": Nakon što joj je UBIO ćerku Anu, ona je ušetila u sudnicu i ovim POTEZOM sve šokirala!
17:30 Lepota i Moda Od stare VENČANICE je napravila nešto NEVEROVATNO: "Ovo treba svaka DEVOJKA da pogleda, GENIJALNO je"
16:00 Zdravlje Dijeta sa JAJIMA je zaludela žene širom SVETA: Za samo deset dana se gubi par kilograma, ali postoji ogromna OPASNOST od ovoga
15:30 Dom i saveti Recite zbogom KAMENCU: Napravite ZAŠTITNI sloj pomoću OVE stvari i fleke neće više postojati!
15:00 Ispovesti Devojka na Tviteru opisala kakav je osećaj biti u KOMI: "Mislila sam da sam BUDNA i da mi svi rade o GLAVI"
13:00 Lepota i Moda Ove cipele su pravi MUST-HAVE proleća 2023: Žene već LUDE za njima, dok muškarci tvrde da su za "BABE"!
11:55 Poznati Jedna od NAJOMILJENIJIH glumica je priznala da je otac godinama SILOVAO: "Ne znam kako sam PREŽIVELA, ni majka mi nije verovala"
11:15 Lepota i Moda Isidora je prošetala gradom i sve je STALO: Stajling je toliko MOĆAN da su svi gledali u NJU, a samo ovaj DETALJ košta 20.000 dinara
20:27 Lepota i Moda Najbolji kaput za kišno vreme: Savršen komad uz koji ćete provereno ostati suvi, a izgledaćete kao milion dolara
20:02 Porodica Ne sme telefon da odgaja decu: Uz ovih 7 saveta će brže da se razvijaju, biće radoznali, a u školi će da ređaju čiste petice
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 28. novembar: Strelcima cvetaju ruže na svim poljima, Blizance čeka iznenađenje
18:59 Poznati Leonardo Dikaprio se ženi? Holivudski miljenik odgovorio na glasine o veridbi 24 godine mlađe manekenke, sada je sve jasno
18:30 Lepota i Moda Baka joj isheklala autfit: Prijanka Čopra obukla kombinaciju od predmeta koji ima svaka kuća u Srbiji, ovo morate da vidite!
17:58 Dom i saveti Ova buba je prava štetočina: Istrebite je na 5 jednostavnih načina, više joj neće padati na pamet da se vrati