22:30 Porodica Ovo su ČETIRI stvari koje muškarac želi u KREVETU: Nije u pitanju provokativan veš, niti posebna maštarija, već OVO
17:30 Ispovesti Monika je ZAPROSILA svoju bivšu UČITELJICU: "Oduvek su me privlačili stariji ljudi, moja porodica me nikada nije razumela kao ONA"
14:20 Dom i saveti Šta ste PRVO ugledali na fotografiji? Ovaj test daće vam ODGOVOR i savet koji može da vam bude prava SMERNICA!
13:00 Poznati Da li prepoznajte OVU pevačicu sa fotografije? Nekada je grcala u BEDI a sada pliva u MILIONIMA!
10:30 Ispovesti Sara je na dan preseljenja kod DEČKA doživela PAKAO: Stigla je poruka koja joj je otkrila neviđenu PREVARU!
09:36 Ispovesti Devojka je rodila BLIZANCE ali nije znala ko je OTAC: Kada je stigao DNK test, niko nije verovao, ovo je slučaj JEDAN U MILION!
21:30 Lepota i Moda Sa ovim MEJKAP trendom ćemo biti OPSEDNUTE: Proleće nam donosi LILA senku, koja ide u svačije OČI, evo i zašto
21:00 Ispovesti Ona je čist primer da se sve MOŽE: Iako je imala višak KILOGRAMA, ljubav prema OVOM sportu je pobedila (VIDEO)
19:00 Horoskop Ova TRI horoskopska znaka će se OBOGATITI u aprilu: Slede im PONUDE koje sada ne smeju da PROPUSTE ni po koju cenu.!
18:00 Poznati Irina uveliko gazi četvrtu DECENIJU, sada se SKINULA i pokazala svoje OBLINE: Ovako izgleda BOGINJA, ovo nije FOTOŠOP" (FOTO)
22:40 Lepota i Moda Kakav trik! Ne trebaju vam FILTERI ni FILERI, bronzerom povećajte VOLUMEN USANA, do maksimuma
21:33 Dom i saveti Pazite na higijenu: Evo koliko često treba prati brushaltere kako biste izbegli rizike po zdravlje, ovaj faktor je najvažniji
20:58 Zdravlje Spavanje u ovom položaju nije dobro: Zbog njega se budite umorni i imate podočnjake, evo kako da ga promenite
20:27 Lepota i Moda Najbolji kaput za kišno vreme: Savršen komad uz koji ćete provereno ostati suvi, a izgledaćete kao milion dolara
20:02 Porodica Ne sme telefon da odgaja decu: Uz ovih 7 saveta će brže da se razvijaju, biće radoznali, a u školi će da ređaju čiste petice
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 28. novembar: Strelcima cvetaju ruže na svim poljima, Blizance čeka iznenađenje
18:59 Poznati Leonardo Dikaprio se ženi? Holivudski miljenik odgovorio na glasine o veridbi 24 godine mlađe manekenke, sada je sve jasno