17:00 Poznati Hejli Biber u nikad IZAZOVNIJEM izdanju: Za OVOM haljinom su SRPKINJE ludele jer je stvorena da istakne OBLINE a sakrije NEDOSTATKE!
16:30 Horoskop Prelepa Skarlet tvrdi da svi stvaraju LAŽNU sliku o sebi: "Ja sam nežan cvetić, to je PREVIŠE za mene"
11:30 Poznati MILIJARDER (92) i dalje lomi SRCA ženama: Ostavio je 26 godina mlađu verenicu, a OVO je bizaran razlog!
11:00 Lepota i Moda Ima samo ŠEST godina a već ŠMINKA poput profesionalca: Oduševila je ceo svet, svi tvrde da ovako izgleda TALENAT!
17:00 Lepota i Moda Ove godine ZABORAVITE na crni ajlajner: Ova BOJA će biti dominatna, oči dolaze do izražaja kao nikad do sada!
12:00 Ispovesti Ona je većinu svog života provela u MRTVAČNICI: "Mislite da sam LUDA, ali ovo morate da čujete"
09:52 Poznati Dženifer Garnen ima OVO pravilo za svoju decu i svi misle da PRETERUJE: "Ne dozvoljavam TO za njihovo dobro"
22:30 Dom i saveti Ovo će vas sigurno dovesti do LUDILA u krevetu: Isprobajte OVO još večeras i doživećete pravu EKSPOZIJU strasti!
20:30 Dom i saveti Napravite SAMI prelepu dekoraciju za USKRS: Potrebno je svega deset minuta, a ulepšaće vam ceo dom!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 13. april: Jarčevi čuvajte se SVAĐA, Blizanci, vreme je da se pobrinete za SEBE!
19:30 Porodica "Mogla si bar da ISFOTOŠOPIRAŠ te STRIJE": Majka šestoro dece postavila sliku golog STOMAKA, pa dobila PROZIVKE, njen muž je svima OVAKO odgovorio!
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!