15:00 Lepota i Moda Otišla je na PROFESIONALNU šminku, a onda je on OVO uradio: Nije mogla ni da sanja da će TAKVA izaći iz salona! (foto)
14:00 Lepota i Moda Za OVIM haljinama žene će OTIMATI ovog proleća: Moderne i preudobne, a mogu da se nađu za samo 2.000 dinara
12:45 Horoskop Ova četiri horoskopska znaka očekuje HAOS tokom retro MERKURA: Od 21. aprila im prošlost kuca na vrata i stiže teška KARMA!
10:45 Lepota i Moda Danijela Dimitrovska pokazala lice bez ŠMINKE: Svi su oduševljeni, pitaju se koja je to MAGIJA (foto)
08:00 Zdravlje Tihi simptomi dijabetesa na koje žene ne obraćaju pažnju: Ako primetite neke od navedenih, javite se lekaru!
14:30 Zdravlje Na ovaj način iskorisite preostala USKRŠNJA jaja: Ne bacajte ih, već iskoristite na dijetu koja PROVERENO topi kilograme!
13:30 Poznati "Koristila sam ista SOČIVA, 20 dana bez skidanja": Glumca priznala da je i SPAVALA sa njima, sada je pitanje šta će biti sa OKOM
10:30 Dom i saveti Ovo mesto u kući je pravo lego PRILJAVŠTINE: Svi zaborave da ga čiste a OVO je najbolji način za to
09:30 Zdravlje Ruski DOKTOR tvrdi da samo za 20 sekundi možemo popraviti ZDRAVLJE: Mnogi ne mogu ni toliko da IZDRŽE, ali bar pokušajte!
08:00 Ispovesti „NE KORISTITE IH, PERU SE JEDNOM GODIŠNJE!“ Bivša radnica hotela ZGROZILA ljude onim što je otkrila o poslovanju ugostiteljskih objekata!
17:00 Zdravlje Da li znate kako se pravilno mokri? Skoro svi pravimo ISTE GREŠKE koje mogu skupo da nas koštaju
15:00 Lepota i Moda Ona ima OVOLIKO godina i ni jednu boru na licu: "Žene ne treba vam BOTOKS, ovo košta manje od 100 dinara a provereno RADI"
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!