12:45 Horoskop Ova četiri horoskopska znaka očekuje HAOS tokom retro MERKURA: Od 21. aprila im prošlost kuca na vrata i stiže teška KARMA!
10:45 Lepota i Moda Danijela Dimitrovska pokazala lice bez ŠMINKE: Svi su oduševljeni, pitaju se koja je to MAGIJA (foto)
08:00 Zdravlje Tihi simptomi dijabetesa na koje žene ne obraćaju pažnju: Ako primetite neke od navedenih, javite se lekaru!
14:30 Zdravlje Na ovaj način iskorisite preostala USKRŠNJA jaja: Ne bacajte ih, već iskoristite na dijetu koja PROVERENO topi kilograme!
13:30 Poznati "Koristila sam ista SOČIVA, 20 dana bez skidanja": Glumca priznala da je i SPAVALA sa njima, sada je pitanje šta će biti sa OKOM
10:30 Dom i saveti Ovo mesto u kući je pravo lego PRILJAVŠTINE: Svi zaborave da ga čiste a OVO je najbolji način za to
09:30 Zdravlje Ruski DOKTOR tvrdi da samo za 20 sekundi možemo popraviti ZDRAVLJE: Mnogi ne mogu ni toliko da IZDRŽE, ali bar pokušajte!
08:00 Ispovesti „NE KORISTITE IH, PERU SE JEDNOM GODIŠNJE!“ Bivša radnica hotela ZGROZILA ljude onim što je otkrila o poslovanju ugostiteljskih objekata!
17:00 Zdravlje Da li znate kako se pravilno mokri? Skoro svi pravimo ISTE GREŠKE koje mogu skupo da nas koštaju
15:00 Lepota i Moda Ona ima OVOLIKO godina i ni jednu boru na licu: "Žene ne treba vam BOTOKS, ovo košta manje od 100 dinara a provereno RADI"
17:00 Poznati Hejli Biber u nikad IZAZOVNIJEM izdanju: Za OVOM haljinom su SRPKINJE ludele jer je stvorena da istakne OBLINE a sakrije NEDOSTATKE!
16:30 Horoskop Prelepa Skarlet tvrdi da svi stvaraju LAŽNU sliku o sebi: "Ja sam nežan cvetić, to je PREVIŠE za mene"
17:50 Zdravlje Zimi se "pale" zglobovi: Dr Milošević otkrio koji preparati najbolje uklanjaju bol, a koji lekovi su opasni
17:27 Poznati Kažu da je 100 puta lepša i atraktivnija od sestre, mogla bi da joj uzme posao? Znate li kako izgleda i čime se bavi sestra slavne manekenke Kejt Mos?
16:39 Poznati Uložili su ogroman novac, a onda je sve izgorelo u danu: Napravili unosan biznis, a posle požara zamalo su bankrotirali
16:14 Zdravlje Doktori upozoravaju: Sjajna koža na nogama može biti znak predstojećeg infarkta ili moždanog udara
15:56 Lepota i Moda Oskarovka u 66. godini pokazala lice bez trunke šminke: Ne plaši se ni godina ni bora, a po ugledu na koleginicu