15:01 Ispovesti Umesto da se raduju, ovi roditelji su ostali u šoku: Sin im ne dozvoljava da mu dođu na venčanje, zbog jedne stvari prinuđeni su da prodaju kuću
19:30 Ispovesti Roditelji je se ODREKLI zbog njenog izgleda: Potrošila čitavo bogatstvo na plastične OPERACIJE a u srodstvu je sa KRALJEVSKOM porodicom!
08:00 Porodica Batine STRAŠNE posledice ostavljaju na decu: Poznati psiholog postavio VAŽNO pitanje svim "ljutim" roditeljima
19:00 Porodica "Niko ne može da poljubi moju ćerku bez DOZVOLE": Mama izazvala lavinu komentara i podeljena mišljenja, da li preteruje?
10:14 Porodica Greške koje roditelji prave u VASPITANJU dece: Poznata doktorka otkrila šta ih može učiniti SEBIČNIMA kad porastu
09:48 Poznati Ovo je MAJKA Jovane Joksimović: Željkove roditelje jako dobro znate, a Jelena se NIKADA ne pojavljuje u javnosti
15:30 Ispovesti "UNIŠTILI su mi život": Ispovest devojčice (17) čiji su roditelji bili INFLUENSERI, kamere su STALNO radile, deca su bila PARANOIČNA
15:48 Porodica Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
08:00 Porodica Ovaj video će vas sigurno RASPLAKATI: Beba rođena bez SLUHA tek posle deset meseci prvi put čuje roditelje, njena rekacija je sve RAZNEŽILA!
09:30 Ispovesti "Deca nisu DUŽNA da vam brišu ZADNJICU kad ostarite": Bukti RASPRAVA među Srbima za koje važi pravilo "DOK SI POD MOJIM KROVOM"
08:50 Porodica Sada smo stvarno dotakli DNO: Učitelj PRVI put javno objavio bizarne ZAHTEVE RODITELJA, ljudi u šoku odmahuju GLAVOM
13:00 Ispovesti Gde su bile ovakve UČITELJICE kad smo mi bili MALI? Kristina odigrala vreli ples u UČIONICI, pa izazvala HAOS među RODITELJIMA (VIDEO)
17:57 Dom i saveti Svi odmah "trče" da ih operu, a pojma nemaju da je to najveće ludost: Evo koju odeću nikako ne smete stavljati u veš mašinu
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Au, blago se Bikovima, procvetaće na emotivnom planu, dok Škorpije duboko preispituju sve odluke u životu
16:56 Porodica U vodu za brisanje poda dodajte 1 začin: Prema narodnom verovanju, svađe će prestati i harmonija zavladati!
16:25 Zdravlje Opekotine od sunca prolaze preko noći! Od komšinice sam dobila recept za melem koji brzo ublaži bol i crvenilo
15:54 Dom i saveti Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!
15:23 Lepota i Moda Letnje haljine koje Srpkinje obožavaju: Razgrabe se za dan, jer laskaju svakoj figuri, lagane su i savršene za sve prilike