19:00 Porodica "Niko ne može da poljubi moju ćerku bez DOZVOLE": Mama izazvala lavinu komentara i podeljena mišljenja, da li preteruje?
10:14 Porodica Greške koje roditelji prave u VASPITANJU dece: Poznata doktorka otkrila šta ih može učiniti SEBIČNIMA kad porastu
09:48 Poznati Ovo je MAJKA Jovane Joksimović: Željkove roditelje jako dobro znate, a Jelena se NIKADA ne pojavljuje u javnosti
15:30 Ispovesti "UNIŠTILI su mi život": Ispovest devojčice (17) čiji su roditelji bili INFLUENSERI, kamere su STALNO radile, deca su bila PARANOIČNA
15:48 Porodica Moji RODITELJI su vlogeri i to mi je uništilo ŽIVOT: Snimali su VIDEO o mojoj prvoj MENSTRUACIJI
08:00 Porodica Ovaj video će vas sigurno RASPLAKATI: Beba rođena bez SLUHA tek posle deset meseci prvi put čuje roditelje, njena rekacija je sve RAZNEŽILA!
09:30 Ispovesti "Deca nisu DUŽNA da vam brišu ZADNJICU kad ostarite": Bukti RASPRAVA među Srbima za koje važi pravilo "DOK SI POD MOJIM KROVOM"
08:50 Porodica Sada smo stvarno dotakli DNO: Učitelj PRVI put javno objavio bizarne ZAHTEVE RODITELJA, ljudi u šoku odmahuju GLAVOM
13:00 Ispovesti Gde su bile ovakve UČITELJICE kad smo mi bili MALI? Kristina odigrala vreli ples u UČIONICI, pa izazvala HAOS među RODITELJIMA (VIDEO)
14:53 Ispovesti „Lažem da NE mogu da imam decu“: Pritisak je PREVELIKI naročito od najbližih, a evo zašto ljudi u Srbiji NE ŽELE potomstvo
20:20 Ispovesti Dečak (12) hitno završio na OPERACIJI: Majka je ODMAH pozvala OCA, a njegova REAKCIJA na tužne vesti je sve ZAPREPASTILA
16:50 Ispovesti Da li ovako TREBA da izgleda roditeljska ŽURKA? Kristina organizaovala ZABAVU za otkrivanje POLA, pa pozvala plesačice oko ŠIPKE
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!
11:43 Zdravlje Da li je opasno kad iz mladeža raste dlaka? Doktor objašnjava šta to znači i kako prepoznati kancerogene promene