12:07 Porodica Ostavila sedmogodišnju ćerku u školi i nikada se nije vratila: "Sada sam slobodna žena"
14:03 Porodica Vidi nas samo kad mu treba novac: Roditelji se odrekli sina "preko novina", "ne postoji više za nas"
20:50 Horoskop Ova 2 astro znaka su najstroži roditelji: Njihovo "ne" zna da zaboli, ali zato je dete posle toga spremno za život!
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
11:28 Poznati "Moji roditelji jesu slavni, ali su teški kao crna zemlja": Imaju para kao blata, ali u jednom ne posustaju nikako
14:06 Porodica Od kog roditelja deca nasleđuju inteligenciju? Evo šta dobijamo od mame, a šta od tate
11:20 Ispovesti Kad su me dobili, tata je imao 54, a mama 23 godine: Ovako zaista izgleda život sa tako starim ocem
17:28 Poznati Bilo je skandalozno, niko nije bio srećan, svi su upirali prstom u njih: Poznata glumica progovorila o braku svojih slavnih roditelja
19:57 Porodica Morate da znate: Roditelji će biti srećniji kada nauče ovih 12 lekcija, jedna neverovatno olakšava život
08:04 Ispovesti Pronašli sina kojeg je baka pre 37 godina dala strancu: Prevrnuli nebo i zemlju, a razlog nestanka slomiće vam srce
20:30 Dom i saveti Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku
19:57 Poznati E, tek sada je zvanično: Pevačica i bivši premijer potvrdili vezu, dugo se krili, pa onda objavili ove slike
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 7. decembar: Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
18:27 Dom i saveti Sveži ili konzervirani paradajz? Oba su ukusna, ali ovaj je bolji zbog jedne stvari
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju