Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : roditelji

Deca na POVOCU, osuđujete ili odobravate? Sara prvo nije VEROVALA šta roditelji rade, zatim je pribegla ISTOJ metodi, KAJE se zbog JEDNE stvari
19:15 Ispovesti

Deca na POVOCU, osuđujete ili odobravate? Sara prvo nije VEROVALA šta roditelji rade, zatim je pribegla ISTOJ metodi, KAJE se zbog JEDNE stvari

"Švorc sam, ali srećna": Pobedila je svaku LEKARSKU prognozu, rekli su joj da ne može da zatrudni, ali onda se desilo ČUDO!
11:17 Porodica

"Švorc sam, ali srećna": Pobedila je svaku LEKARSKU prognozu, rekli su joj da ne može da zatrudni, ali onda se desilo ČUDO!

KO JE NA KRAJU GAD? Muž je bebi hteo da da IME po svojoj majci, žena NIJE PRISTALA jer je ime za babe, zbog toga je usledila lavina komentara
11:32 Porodica

KO JE NA KRAJU GAD? Muž je bebi hteo da da IME po svojoj majci, žena NIJE PRISTALA jer je ime za babe, zbog toga je usledila lavina komentara

Dobio dete u 83. sa 48. godina mlađom ženom: Poklon koji je spremio za svog SINA kad poraste nateraće vam suze na oči - Tako će videti ko sam bio!
19:26 Porodica

Dobio dete u 83. sa 48. godina mlađom ženom: Poklon koji je spremio za svog SINA kad poraste nateraće vam suze na oči - Tako će videti ko sam bio!

Pitali smo MAME u Srbiji koji je poklon "DOVOLJNO PRISTOJAN" za UČITELJICU za OSMI MART? Da li je to ruža, vaučer, letovanje ili GARSONJERA?
18:55 Porodica

Pitali smo MAME u Srbiji koji je poklon "DOVOLJNO PRISTOJAN" za UČITELJICU za OSMI MART? Da li je to ruža, vaučer, letovanje ili GARSONJERA?

Ova imena su davali deci u JUGOSLAVIJI 1981. godine: Zbog toga je baka iz Smedereva postala HIT u kraju, ali i omražena
11:58 Porodica

Ova imena su davali deci u JUGOSLAVIJI 1981. godine: Zbog toga je baka iz Smedereva postala HIT u kraju, ali i omražena

Majka podelila STRAŠNE fotografije ćerke i upozorila: Usta su joj bila PUNA RANA zbog stvari koju rade mnogi roditelji
22:26 Porodica

Majka podelila STRAŠNE fotografije ćerke i upozorila: Usta su joj bila PUNA RANA zbog stvari koju rade mnogi roditelji

Gasili su CIGARETE na njegovim malenim RUKAMA: Bojana i Radenko su RODITELJI MONSTRUMI, na najsramniji način su pokušali da se odbrane
20:42 Porodica

Gasili su CIGARETE na njegovim malenim RUKAMA: Bojana i Radenko su RODITELJI MONSTRUMI, na najsramniji način su pokušali da se odbrane

Ovo su najbolje KOMBINACIJE: Kako vam se dopaju IMENA za blizance?
15:30 Porodica

Ovo su najbolje KOMBINACIJE: Kako vam se dopaju IMENA za blizance?

Zaboravite na NEPROSPAVANE noći: Ova ČAROBNA naprava ublažava GRČEVE, a najbolja stvar je to što je SVI već IMAMO!
18:12 Porodica

Zaboravite na NEPROSPAVANE noći: Ova ČAROBNA naprava ublažava GRČEVE, a najbolja stvar je to što je SVI već IMAMO!

RODITELJI PAŽNJA! Jutjuberku je ubilo SAJBER nasilje, a naš psiholog objašnjava kako da zaštitimo DECU dok ne bude kasno
18:00 Porodica

RODITELJI PAŽNJA! Jutjuberku je ubilo SAJBER nasilje, a naš psiholog objašnjava kako da zaštitimo DECU dok ne bude kasno

Mame ovo je savet za vaše MUŽEVE: Deca koja se igraju sa svojim očevima brže uče i bolje pamte, evo i zašto!
08:00 Porodica

Mame ovo je savet za vaše MUŽEVE: Deca koja se igraju sa svojim očevima brže uče i bolje pamte, evo i zašto!

1 2 3 4 5 6 7
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

domaće krofne
12:36 Dom i saveti

Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!

spavaća soba
11:35 Dom i saveti

Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

watch-icon

Preporučujemo

sardine
15:28 Zdravlje

Najzdravija riba iz konzerve: Odlična za mozak - jedite je bar 2 puta nedeljno

žena
15:01 Ispovesti

Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!

Sindi Kraford
14:30 Horoskop

Najfatalnije žene rađaju se u ovom astro znaku: Muškarci im se nude kao na tacni!

frizura
14:04 Lepota i Moda

Frizura koja instant daje volumen: Kosa kao iz bajke, raskošna i laka!

Japanka
13:34 Lepota i Moda

Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!

Vinona Rajder
13:06 Poznati

Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.