08:00 Porodica Ovaj video će vas sigurno RASPLAKATI: Beba rođena bez SLUHA tek posle deset meseci prvi put čuje roditelje, njena rekacija je sve RAZNEŽILA!
09:30 Ispovesti "Deca nisu DUŽNA da vam brišu ZADNJICU kad ostarite": Bukti RASPRAVA među Srbima za koje važi pravilo "DOK SI POD MOJIM KROVOM"
08:50 Porodica Sada smo stvarno dotakli DNO: Učitelj PRVI put javno objavio bizarne ZAHTEVE RODITELJA, ljudi u šoku odmahuju GLAVOM
13:00 Ispovesti Gde su bile ovakve UČITELJICE kad smo mi bili MALI? Kristina odigrala vreli ples u UČIONICI, pa izazvala HAOS među RODITELJIMA (VIDEO)
14:53 Ispovesti „Lažem da NE mogu da imam decu“: Pritisak je PREVELIKI naročito od najbližih, a evo zašto ljudi u Srbiji NE ŽELE potomstvo
20:20 Ispovesti Dečak (12) hitno završio na OPERACIJI: Majka je ODMAH pozvala OCA, a njegova REAKCIJA na tužne vesti je sve ZAPREPASTILA
16:50 Ispovesti Da li ovako TREBA da izgleda roditeljska ŽURKA? Kristina organizaovala ZABAVU za otkrivanje POLA, pa pozvala plesačice oko ŠIPKE
09:00 Horoskop Nikako se NE razmeju: Ovo su NAJGORE horoskopske kombinacije RODITELJA i dece, teško nađu ZAJEDNIČKI jezik
12:20 Horoskop Oni su prema horoskopu NAJBOLJI roditelji: Astrolozi za OVE znakove smatraju da su SJAJNI sa decom
13:20 Porodica Zbog njih se deca osećaju povređeno i nesigurno: OVE reči NIKADA nemojte da im govorite
11:58 Ispovesti Bolna ispovest žene kojoj je BRAK UNIŠTEN: "Zajednica je MUČNA, to je bio PARAZITSKI život sa njegovim roditeljima"
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka