16:50 Ispovesti Da li ovako TREBA da izgleda roditeljska ŽURKA? Kristina organizaovala ZABAVU za otkrivanje POLA, pa pozvala plesačice oko ŠIPKE
09:00 Horoskop Nikako se NE razmeju: Ovo su NAJGORE horoskopske kombinacije RODITELJA i dece, teško nađu ZAJEDNIČKI jezik
12:20 Horoskop Oni su prema horoskopu NAJBOLJI roditelji: Astrolozi za OVE znakove smatraju da su SJAJNI sa decom
13:20 Porodica Zbog njih se deca osećaju povređeno i nesigurno: OVE reči NIKADA nemojte da im govorite
11:58 Ispovesti Bolna ispovest žene kojoj je BRAK UNIŠTEN: "Zajednica je MUČNA, to je bio PARAZITSKI život sa njegovim roditeljima"
19:15 Ispovesti Deca na POVOCU, osuđujete ili odobravate? Sara prvo nije VEROVALA šta roditelji rade, zatim je pribegla ISTOJ metodi, KAJE se zbog JEDNE stvari
11:17 Porodica "Švorc sam, ali srećna": Pobedila je svaku LEKARSKU prognozu, rekli su joj da ne može da zatrudni, ali onda se desilo ČUDO!
11:32 Porodica KO JE NA KRAJU GAD? Muž je bebi hteo da da IME po svojoj majci, žena NIJE PRISTALA jer je ime za babe, zbog toga je usledila lavina komentara
19:26 Porodica Dobio dete u 83. sa 48. godina mlađom ženom: Poklon koji je spremio za svog SINA kad poraste nateraće vam suze na oči - Tako će videti ko sam bio!
18:55 Porodica Pitali smo MAME u Srbiji koji je poklon "DOVOLJNO PRISTOJAN" za UČITELJICU za OSMI MART? Da li je to ruža, vaučer, letovanje ili GARSONJERA?
11:58 Porodica Ova imena su davali deci u JUGOSLAVIJI 1981. godine: Zbog toga je baka iz Smedereva postala HIT u kraju, ali i omražena
13:47 Poznati Lidija Vukićević bukvalno ne stari, ima 61. godinu, a telo devojke: Nikad nije pila alkohol, a doručak preskače
13:33 Lepota i Moda Zategnuta kao praćka, žena bukvalno grmi: Čuvena glumica pokazala vitku liniju, izgleda brutalno na pragu sedme decenije
13:10 Dom i saveti Muškatle su vam "zastale u rastu": Dovoljna je 1 kap ovog jeftinog sredstva i cvetaće bez prestanka celo leto
12:45 Zdravlje Popili ste kafu, ali ne pomaže: Evo zašto se osećate pospano čak i nakon napitka koji treba da vas razbudi
12:24 Ispovesti Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Kada vidite koji problem je rešila, i vi ćete to uraditi!
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"