22:30 Ispovesti Tamara je izazvala LAVINU komentara: Objasnila je zašto NE ŽELI da se uda za Srbina "Sramota ih je da ispeglaju košulju"
18:40 Porodica Ona ima 61 godinu i 17 unučadi: Sada želi još JEDNO dete sa svojim 37 godina mlađim partnerom
17:50 Porodica Na samrti joj je ostavio AMANET: Ova baka (90) je morala da ispuni poslednju ŽELJU svog muža i da se UDA za njoj dobro poznatog čoveka!
21:34 Horoskop Ako ste u vezi sa njima GOTOVI STE: Ovi znakovi su PROFI UDAVAČE, njima je brak najbitniji u životu i NIKADA neće odustati od njega
11:07 Lepota i Moda Udala se i završila na naslovnim stranama SVETSKIH novina: Razlog je UŠTEDA, kupila je DVE venčanice za 1.000 dinara!
21:50 Ispovesti Moja MAMA se VERILA sa mojim bivšim DEČKOM: Ova situcija se OTRGLA kontroli, devojka je bila primorana da uradi jednu stvar!
08:00 Ispovesti SVETLANA se udala za TURSKOG SULTANA, decu joj nazivaju NAKAZAMA I LUDACIMA, pretili su joj životom iz pakla, a evo koliko je "gorka" njena realnost!
10:05 Ispovesti OŽENJEN SAM, kao momak ŽIVIM, ali obrnuto - UDATA sam, kao SAMOHRANA MAJKA živim: Jelena BRUTALNO surova objasnila zašto su mnoge ŽENE veliki heroji, i veći nego što možete da zamislite!
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina