16:08 Ispovesti "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj
12:21 Poznati Ne kaže se bez razloga treća sreća: Udaje se Nikol Šerzinger, slavni sportista joj stavio prsten na ruku
10:07 Poznati Jedna rečenica je probudila sumnju da se Rijana udala: "Želim da posvetim ovu pesmu svojoj prekrasnoj supruzi u ovoj dvorani"
09:00 Porodica Šta znači kada sanjate da se udajete? San o venčanju predstavlja promene emocionalne prirode kod žena
08:15 Ispovesti Trebalo je da se uda za čoveka koji ima decu: "Osećam se užasno, nije im rekao da postojim"
11:46 Poznati Nosila istu venčanicu kao Grejs Keli: Unuka Đorđa Marjanovića stala na "ludi kamen" sa bogatim biznismenom i odala počast dedi
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
14:00 Poznati Anđela Jovanović staje na "ludi kamen": Poručila da je jako tužna jer su je bliski ljudi IZNEVERILI!
12:00 Poznati Bila je jedina misica kojoj je oduzeta titula: Pobegla sa krunom od 5.000 € , danas je srećno udata i živi bajku
16:27 Poznati Ivana je Srpkinja koja je Turčinu rodila sina: Razvela se, pa opet stala na ludi kamen sa drugim turskim milionerom
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo