21:00 Ispovesti Kristina iz Moldavije je srpska snajka: Evo kako opisuje balkanski mentalitet, slavu, rakiju i Đokovića
13:45 Ispovesti UMALO SE NISAM UDALA ZA STARCA Na dan venčanja ostavila 40 godina starijeg milionera, javno objavila rakid, a objašnjenje je urnebesno
15:35 Poznati Najpoznatija Čačanka stala na "ludi kamen": Lepa Antonina, muza Viktorije Bekam, na venčanje došla u japankama
16:08 Ispovesti "Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu po njoj
12:21 Poznati Ne kaže se bez razloga treća sreća: Udaje se Nikol Šerzinger, slavni sportista joj stavio prsten na ruku
10:07 Poznati Jedna rečenica je probudila sumnju da se Rijana udala: "Želim da posvetim ovu pesmu svojoj prekrasnoj supruzi u ovoj dvorani"
09:00 Porodica Šta znači kada sanjate da se udajete? San o venčanju predstavlja promene emocionalne prirode kod žena
08:15 Ispovesti Trebalo je da se uda za čoveka koji ima decu: "Osećam se užasno, nije im rekao da postojim"
11:46 Poznati Nosila istu venčanicu kao Grejs Keli: Unuka Đorđa Marjanovića stala na "ludi kamen" sa bogatim biznismenom i odala počast dedi
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
14:00 Poznati Anđela Jovanović staje na "ludi kamen": Poručila da je jako tužna jer su je bliski ljudi IZNEVERILI!
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina