09:00 Porodica Šta znači kada sanjate da se udajete? San o venčanju predstavlja promene emocionalne prirode kod žena
08:15 Ispovesti Trebalo je da se uda za čoveka koji ima decu: "Osećam se užasno, nije im rekao da postojim"
11:46 Poznati Nosila istu venčanicu kao Grejs Keli: Unuka Đorđa Marjanovića stala na "ludi kamen" sa bogatim biznismenom i odala počast dedi
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
16:05 Ispovesti Bila je najlepša žena u državi i buduća doktorka: Donela je šokantnu odluku, zbog koje je svi nazivaju GLUPOM!
14:00 Poznati Anđela Jovanović staje na "ludi kamen": Poručila da je jako tužna jer su je bliski ljudi IZNEVERILI!
12:00 Poznati Bila je jedina misica kojoj je oduzeta titula: Pobegla sa krunom od 5.000 € , danas je srećno udata i živi bajku
16:27 Poznati Ivana je Srpkinja koja je Turčinu rodila sina: Razvela se, pa opet stala na ludi kamen sa drugim turskim milionerom
12:20 Ispovesti Maloletnu Nadu su roditelji prodali kao OVCU: Njena priča je ODJEKNULA svetom, a evo kako je uspela da izbegne udaju
18:05 Ispovesti Šta čekaš, kad ćeš da se UDAŠ? Ne pitam ni ja tebe "Što se NE RAZVEDEŠ", a život ti se RASPADA
14:40 Porodica A šta vi mislite, da li je ovo realan scenario nakon UDAJE? Ove žene su pokazale svoje fotke PRE i POSLE, i svi se pitaju ŠTA IM SE DESILO
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?