12:20 Ispovesti Maloletnu Nadu su roditelji prodali kao OVCU: Njena priča je ODJEKNULA svetom, a evo kako je uspela da izbegne udaju
18:05 Ispovesti Šta čekaš, kad ćeš da se UDAŠ? Ne pitam ni ja tebe "Što se NE RAZVEDEŠ", a život ti se RASPADA
14:40 Porodica A šta vi mislite, da li je ovo realan scenario nakon UDAJE? Ove žene su pokazale svoje fotke PRE i POSLE, i svi se pitaju ŠTA IM SE DESILO
09:50 Porodica Znakovi da Vas NE VOLI: Ako primetite bar jedan od ovih SIGNALA kod partnera, ne bi trebalo da se UDATE za njega
19:00 Ispovesti Drago mi je što si se "SPASILA" udajom ali nemoj sad da OSUĐUJEŠ slobodne devojke: Kratak je put od GREŠNICE do SVETICE
12:27 Porodica Gde je tu PRAVDA? Miloš se RAZVEDE, pa oženi preko noći i svi viču "BRAVO CARE", Nataša se UDA tri puta, a nju gađaju KAMENJEM
14:40 Lepota i Moda Kada je bolje reći NE: Pre nego što se udate, postavite sebi ova ČETIRI pitanja da se ne biste kajali celog života
15:35 Porodica "Žene, zaboravite na UDAJU": Poznati ekspert za veze objašnjava zašto nikada ne treba da stanete na LUDI KAMEN
22:30 Ispovesti Tamara je izazvala LAVINU komentara: Objasnila je zašto NE ŽELI da se uda za Srbina "Sramota ih je da ispeglaju košulju"
18:40 Porodica Ona ima 61 godinu i 17 unučadi: Sada želi još JEDNO dete sa svojim 37 godina mlađim partnerom
17:50 Porodica Na samrti joj je ostavio AMANET: Ova baka (90) je morala da ispuni poslednju ŽELJU svog muža i da se UDA za njoj dobro poznatog čoveka!
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...
11:15 Zdravlje Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Nutricionistkinja ima iznenađujuće odgovore
10:50 Poznati Nakon 52 godine, otkrio da ima ćerku: Legenda "Mućki" u 84 godini doživeo šok života, "sedeo sam u kuhinji i tresao se"
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji