13:34 Poznati "Bila bih luda da se udam i imam decu pre 30. godine": Zvezdi serije "Euforija" Sindi Svini se nigde ne žuri
12:45 Ispovesti Maja se udala za čoveka svog života : Ono šta se desilo na medenom mesecu potpuno joj je promenilo život
11:37 Porodica Voimja oca i sina: Udala se za krpenu lutku, a sad je u nevolji jer je prevario, "ostajem sa njim zbog našeg sina"
13:26 Porodica Jedva čeka da se uda da ne bude ocu na teretu: Koja muka je naterala šesnaestogodišnju devojčicu da ovako razmišlja
14:30 Ispovesti "Veli meni Švaba, pođi za mene, nećeš se pokajati": Hana se udala za starca zbog papira, pravi šok je doživela kad je umro
09:07 Ispovesti Smeta li im njena sreća: Mahira sahranila muža, pa se udala za drugog, a ljudi na nju "bacuju drvlje I kamenje"
16:42 Ispovesti Udala sam se za razvedenog i shvatila gorku istinu: Bili smo na odmoru i tada me pogodilo, smršala sam 4 kilograma od stresa
12:10 Poznati Norvešku princezu zaveo šaman: Odrekla se službenih dužnosti i titula da bi ostala sa njim
15:30 Ispovesti "Muškarci u Srbiji su kao deca koja krive sve druge za propuštene šanse": Otvoreno pismo jedne devojke izazvalo rat na mrežama
21:00 Ispovesti Kristina iz Moldavije je srpska snajka: Evo kako opisuje balkanski mentalitet, slavu, rakiju i Đokovića
13:45 Ispovesti UMALO SE NISAM UDALA ZA STARCA Na dan venčanja ostavila 40 godina starijeg milionera, javno objavila rakid, a objašnjenje je urnebesno
15:35 Poznati Najpoznatija Čačanka stala na "ludi kamen": Lepa Antonina, muza Viktorije Bekam, na venčanje došla u japankama
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo