15:12 Poznati Rodila je NAJLEŠU ženu na svetu ali je ceo svoj život bila TUŽNA: Muž je varao na svakom koraku, a zbog ove stvari je ZNALA da će UMRETI mlada
13:46 Poznati "Izgleda kao kauč": Stilisti su sada UBEĐENI da je OVO najgore izdanje PRELEPE holivudske GLUMICE!
16:12 Poznati Danas je napunila 64 GODINE: Imala je MOŽDANI UDAR, deda je ZLOSTAVLJAO a sada je preživela još jednu TRAGEDIJU
20:55 Poznati "Sad sam poput divlje ZVERI i ne umivam se": Kameron Dijaz se povukla iz javnosti i ne prestaje da šokira!
11:54 Poznati SRPSKA SNAJKA pokazala trudnički stomačić: Svi je prozivaju da se UGOJILA i deformisala a nama je PRESLATKA
21:10 Lepota i Moda Gazi SEDMU deceniju, a i dalje GORI u bikiniju: Šeron Stoun OTKRIVA tajnu svog SAVRŠENOG izgleda u 64. godini
10:07 Poznati Poznata glumica ima VAŽNU poruku za sve žene: "Budimo ISKRENE postoje lepi ljudi, ali NAS 95 odsto to nije" Istakla je na koje OSOBINE je najvažnije staviti akcenat
15:32 Zdravlje "IZBACIO SAM OVU NAMIRNICU IZ ISHRANE i mnogo sam zdraviji ": Arnold Švarceneger izjavio je da mu je holesterol toliko nizak, da doktor misli da LAŽIRA rezultate!
20:01 Poznati ŠOKANTAN ŽIVOT SLAVNE PEVAČICE: Svi znaju da je Vitni tragično okončala U KADI, ali detalji njene romanse sa ASISTENTKINJOM su tek sad ISPLIVALI!
10:04 Poznati Ovo je sin POZNATOG glumca: Optužen je za ZLOSTAVLJANJE, a tvrdi da mu je bilo izuzetno teško da odrasta u BOGATSTVU!
21:06 Poznati "Dušo, nećeš se povratiti iz ovoga. Povredila si glavu": Lijam Nison se nikada nije OPORAVIO od smrti SUPRUGE, ali jedno njegovo PRIZNANJE je POTPUNO zbunilo JAVNOST!
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo