17:10 Poznati Glumac (46) uhvaćen bez ODEĆE: Za ŽENE je LETO sada još vrelije, svaki MIŠIĆ mu se ocrtao!
21:16 Poznati Zbog porodice mu oprostila JAVNU PREVARU: Džesiku Bil, svi osudili što je Timberlejku prešla preko AFERE sa MLAĐOM koleginicom
13:30 Poznati Internet GORI zbog ove fotografije: Pogledajte kako na plaži izgledaju čuveni Roberto Kavali (80) i njegova devojka Sandra (35)
12:30 Poznati Posle 60 godina otkrivena MISTERIJA njene SMRTI: Na dan kada je umrla posetio je OVAJ čovek koga danas krive za TRAGEDIJU
15:15 Poznati Trnovit put od SIROMAŠNE devojčice do SUPERMODELA: Evo šta Naomi Kembel nikada nije oprostila OCU!
11:29 Poznati Kada je imao 13 godina, silovao ga je popularni glumac: Kori Hejm je na samrti otkrio IME silovatelja, šokiraćete se kada vidite ko je!
12:00 Poznati Amber u suzama ispričala šta joj je radio Džoni DEP: "Cepao mi je haljinu, ŠAMARAO i ponižavao svakodnevno"
11:45 Poznati Potresna ispovest poznate GLUMICE: Sina mi zlostavljaju jer nosi HALJINE, moje dete pati!
17:00 Poznati Ovo je definitivno ISPALA GODINE: Megan Fox i poznati reper na dodeli nagrade imali OZBILJAN ,,KIKS'' sluti se KRAJ ogromnoj ljubavi
11:41 Poznati DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU
17:20 Lepota i Moda Glumica predivnog ČISTOG LICA: Skarlet Džohanson otkrila da je TAJNA u namirnici koju svi imamo u KUHINJI
22:00 Horoskop U nedelju, 15. juna stižu pokloni: Rođeni u ova 4 znaka će biti srećne ruke, stižu im brutalna iznenađenja
21:33 Zdravlje Lepše ćete spavati: Ova navika garantuje miran san, spas je za one kojima smeta noćno znojenje
21:01 Dom i saveti Izbeljivač ni u ludilu: Ove 2 stvari bolje čiste kupatilo, domaćice se kunu u njih, uvek su im na dohvat ruke
20:27 Porodica Dobre devojčice su veliko zlo: Roditelji često greše u vaspitavanju ćerki, ovako im uništavaju budućnost
20:00 Poznati Došlo vreme za razlaz: Kejti Peri i lepi glumac se odavno ne podnose, šuška se da je ovo bila prelomna tačka
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 15. jun: Jarčevi da naprave kompromis, Ovnovima stižu dobre vesti, a ostalima?