21:16 Poznati Zbog porodice mu oprostila JAVNU PREVARU: Džesiku Bil, svi osudili što je Timberlejku prešla preko AFERE sa MLAĐOM koleginicom
13:30 Poznati Internet GORI zbog ove fotografije: Pogledajte kako na plaži izgledaju čuveni Roberto Kavali (80) i njegova devojka Sandra (35)
12:30 Poznati Posle 60 godina otkrivena MISTERIJA njene SMRTI: Na dan kada je umrla posetio je OVAJ čovek koga danas krive za TRAGEDIJU
15:15 Poznati Trnovit put od SIROMAŠNE devojčice do SUPERMODELA: Evo šta Naomi Kembel nikada nije oprostila OCU!
11:29 Poznati Kada je imao 13 godina, silovao ga je popularni glumac: Kori Hejm je na samrti otkrio IME silovatelja, šokiraćete se kada vidite ko je!
12:00 Poznati Amber u suzama ispričala šta joj je radio Džoni DEP: "Cepao mi je haljinu, ŠAMARAO i ponižavao svakodnevno"
11:45 Poznati Potresna ispovest poznate GLUMICE: Sina mi zlostavljaju jer nosi HALJINE, moje dete pati!
17:00 Poznati Ovo je definitivno ISPALA GODINE: Megan Fox i poznati reper na dodeli nagrade imali OZBILJAN ,,KIKS'' sluti se KRAJ ogromnoj ljubavi
11:41 Poznati DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU
17:20 Lepota i Moda Glumica predivnog ČISTOG LICA: Skarlet Džohanson otkrila da je TAJNA u namirnici koju svi imamo u KUHINJI
15:12 Poznati Rodila je NAJLEŠU ženu na svetu ali je ceo svoj život bila TUŽNA: Muž je varao na svakom koraku, a zbog ove stvari je ZNALA da će UMRETI mlada
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!