17:50 Poznati JEZIVI detalji o brutalnom SILOVANJU dečaka : Nekada omiljeni HOLIVUDSKI GLUMAC ponovo se susreće sa zastrašujućim OPTUŽBAMA
13:40 Poznati Preminula glumica ZLATNOG doba Holivuda: Bolovala je od TEŠKE bolesti, jednom je otkrila da se zabavljala sa MARLONOM BRANDOM
12:25 Poznati Leonardo LJUBI fatalnu MARIJU: Bivšu DEVOJKU ostavio zbog BIZARNE stvari, a evo koliko NOVA ima godina
10:50 Poznati Sada je najlepša HOLIVUDSKA glumica, a nekada je mrzela svoje TELO: Sa 15 godina pronašli su je vezanu u GEPEKU, a ni mnoge dijagnoze je nisu ZAOBIŠLE!
17:20 Poznati Bred Pit uhvaćen u društvu OVE manekenke: Saznala da je muž VARA pa UTEHU našla u neodoljivom glumcu
13:11 Poznati Šokantna ispovest poznate PEVAČICE: Preživela je HOROR i zlostavljanje, pa završila na PSIHOTERAPIJI
12:54 Poznati Rijana posle porođaja nikad ZGODNIJA: Pojavila se na večeri u KORSETU koji je zabeležen u ISTORIJI
14:42 Poznati Možete li da PREPOZNATE glumce sa FOTOGRAFIJE? Ona je NAJPLAĆENIJA na svetu, a zbog njih dvojice ŽENAMA ispada VILICA
21:30 Poznati Fotografija bebe Kristijana Ronalda podigla veliku PRAŠINU: Zbog jednog detalja mnogi ih RAZAPINJU na mrežama!
18:30 Poznati Stormi, ćerka Kajli Džener ima samo ČETIRI godine i već nosi ŠTIKLE: Mnogima je slatka, dok su drugi sve oštro OSUDILI
18:30 Poznati Ova manekenka bila SAN svakog muškarca: Bolest je prikovala za KREVET, kada su je svi zaboravili, POJAVILA na pisti!
22:00 Horoskop Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji