15:00 Poznati Ove ZVEZDE su se najviše GUGLALE u 2022. godini: O njima se sve vreme pisalo i TRAČARALO, a pogodite ko je na PRVOM mestu
20:30 Lepota i Moda Najlepša haljina 2022. godine je OVA: Cela u ŠLJOKICAMA oduzima svaki DAH, "ČAROBNO" je mala reč za nju!
19:30 Poznati "Crpim njegovu MLADOST u noćima": Slavna glumica u vezi sa 20 MLAĐIM muškarcem i SIJA kao nikada do sad!
14:15 Poznati Glumica se ŽALILA kako nema novac pa kupila kuću vrednu TRI MILIONA DOLARA: Spavala sa preko 200 muškaraca pa otkrila TAJNU koja je PROGANJA i BOLI
13:00 Poznati Kara Delevinj se OFARBALA u OVU boju i izgleda kao MILION DOLARA: Nijansa koja pristaje svima ponovo je TREND broj jedan, žene su načisto POLUDELE za njom!
10:10 Poznati Džulija Roberts pokazala decu jer su napunili 18 godina: Dugo ih je čuvala i krila ali sada je PONOSNA i ima OVO da kaže
11:22 Poznati Ovo su prelepe ćerke Mile Jovović: Najstarija je ista majka, a evo zašto sve tri imaju MUŠKA imena
09:50 Poznati Omiljenom paru HOLIVUDA deca su uvek ispred POSLA: Vaspitavaju ih na POSEBAN način, a JEDNU REČ ispred njih nikada ne izgovaraju
17:30 Poznati Hejli Biber nije TRUDNA, stomak joj se povećao zbog ove BOLESTI: "Veoma je BOLNO, osećam mučninu i emocionalno sam osetljiva"
12:00 Poznati Britni objavila fotku na kojoj je POTPUNO GOLA: Njen komentar je još SKANDALOZNIJI, MILION ljudi se pita da li je sišla s uma
19:30 Poznati Fanovi LEGENDARNE Merilin Monro su na IGLAMA: Sve njene INTIMNE stvari idu na AUKCIJU a jedno pronađeno PISMO je sve UZDRMALO!
14:30 Poznati Zovu je "otimačica muževa": Skarlet je napunila 38 godina i ona NE STARI, nestvarno je lepa a evo zašto je žene NE PODNOSE!
22:00 Horoskop Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji