16:28 Dom i saveti Otkrivamo tajnu pekara: Najbolji preliv za pite sa kojim su uvek vazdušaste i sočne
13:40 Dom i saveti Kako da podgrejete krompir, a da ne bude gnjecav? Ovo je najbolji način da bude ukusan
15:39 Dom i saveti Tiganj vam se iskrivio? Ne bacajte ga, evo kako možete da ga ispravite sami, i to u kuhinji
11:31 Dom i saveti Bolju od ove još niste popili: Greška koju svi pravimo kad kuvamo tursku kafu, a kvari joj ukus!
20:29 Dom i saveti Da li i vi bacate zaštitni čep sa ulja? E pa više nećete, kada vidite čemu služi i kako se namešta
19:28 Dom i saveti Testenina vam se uvek slepi ili raskuva? Primenite trikove kuvara i biće savršena, kao iz italijanskog restorana!
12:50 Dom i saveti Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Tako je rešila problem koji muči mnoge domaćice
11:05 Dom i saveti Stavite mrvicu ovog sastojka u mleveno meso: Punjene paprike, sarme, ćufte i druga jela biće mnogo sočnija!
11:38 Dom i saveti Ovako rade u poslastičarnici: Evo kako da umutite savršen šam od belanaca, čvrst i vazdušast
09:36 Dom i saveti Tu se ne čuvaju plehovi: Evo za šta treba da se koristi fioka ispod rerne, sigurno niste znali!
08:02 Dom i saveti Lepše nego iz pekare! Najfinije pekarske kifle, vazdušaste i mekane, mogu se jesti umesto hleba
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni