10:27 Dom i saveti Samo ovako će biti savršena: Evo kako da skuvate kafu da bi imala bogat ukus, otkrivamo sve tajne kafedžija
12:58 Dom i saveti Da li se meso pere pre kuvanja? Voda ne pomaže, samo ovo uništava bakterije i sprečava stomačne tegobe
12:41 Dom i saveti Hrani cveće, omekšava hleb: Ne bacajte vodu u kojoj ste skuvali krompir, evo kako da je upotrebite
17:40 Dom i saveti Savet profesionalnog kuvara: Uradite ovo pre prženja i više vam se hrana neće lepiti za tiganj
11:33 Dom i saveti Ovo je proveren trik: Evo kako da vratite svežinu bajatom hlebu, za 5 minuta biće mekan, kao tek ispečen!
15:14 Dom i saveti Nemate limun u kući? Ovo su savršene zamene, čak mogu poboljšati ukus, a jednu sigurno imate
21:20 Zdravlje Možete dobiti zdravstvene tegobe: Ova jela nikako nemojte da podgrevate u mikrotalasnoj rerni
22:00 Dom i saveti Kremasti med je hit u svetu: Napravićete ga za samo 5 minuta, a ništa lepše niste jeli!
11:56 Dom i saveti Pasulj će biti gotov za 50 minuta! Stavite kašičicu ovoga u šerpu i skratićete vreme kuvanja, tako rade u restoranu
15:40 Zdravlje Nije zbog ukusa, a ni zbog dekoracije: Zašto u restoranu na svako jelo odozgo stave peršun?
12:04 Dom i saveti Najbolji način da proverite da li su jaja sveža: Ako dugo stoje i niste sigurni da li su za jelo, ovako ćete utvrditi
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima