13:00 Dom i saveti Prženice bez jaja su hit u svetu: Trik je u 1 sastojku, a imaju isti ukus kao klasične, stalno ćete ih praviti!
12:11 Dom i saveti Kako da cela kuća ne miriše luk: Za vreme dinstanja, uradite ovo i neće se danima osećati
16:36 Dom i saveti Šta uraditi sa gorkim orasima? Jednostavan trik će im vratiti lep ukus i spasiti vaše kolače
11:34 Dom i saveti Baka Jovanka uvek doda ovo u mleveno meso: Sarme, ćufte i musaka su tako mnogo sočniji!
19:43 Dom i saveti Pileća prsa su uvek suva kad ih spremite? Uz trik koji primenjuju kuvari, belo meso će biti sočno i meko!
16:00 Dom i saveti Zbog ovoga nikada neće biti gnjecava: Mađari u pitu s jabukama stavljaju neobičan sastojak koji je čini vazdušastom
16:57 Dom i saveti Skuvajte krompir za 15 minuta! Uradite ovo pre nego što ga stavite na šporet, omekšaće mnogo brže
15:35 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Evo koliko tačno minuta je potrebno u zavisnosti da li želite rovita ili tvrda
11:02 Dom i saveti Koliko vremena se peče pile u rerni? Posle tačno ovoliko minuta, meso će biti najsočnije, a kožica hrskava!
20:22 Dom i saveti Koliko se peče pita u rerni? Evo koliko minuta je potrebno da bude krckava spolja, a sočna i meka unutra!
10:57 Dom i saveti Skuvajte pasulj za 45 minuta! Ne treba vam ekspres lonac, samo dodajte ovaj sastojak i biće gotov očas posla!
15:54 Dom i saveti Brzo ljuštenje pečene paprike za ajvar: Kožica će se skinuti za sekund ako primenite ovaj trik
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac