11:54 Dom i saveti Kako da se testenina ne slepi: Kuvari u restoranu uvek koriste 1 trik, pasta je tako rastresita i nije gnjecava!
14:10 Dom i saveti Miris luka se više neće širiti po celoj kući: Dok ga dinstate, u tiganj stavite 1 sastojak koji će upiti smrad
13:10 Porodica Kako se prave knedle za supu: Neće biti gnjecave niti će se raspadati ako u smesu dodate 1 sastojak
13:37 Dom i saveti Kuvar otkrio tajnu savršenog gulaša: Uz njegov trik meso neće biti žilavo, već će se topiti u ustima!
13:14 Dom i saveti Krompir će se skuvati za 15 minuta! U vodu stavite 1 sastojak, brže će omekšati, a neće se raspasti
13:28 Dom i saveti Poznati kuvar tvrdi da svi pogrešno pržimo kobasice: Evo šta on uradi da budu sočne unutra, a hrskave spolja!
12:13 Porodica Ispržite ribu bez brašna kao u restoranu: Neće upiti ni kap ulja, a imaće hrskavu koricu
14:40 Dom i saveti Kako se prave bečke šnicle: Da bi bile sočne i ukusne, kuvari u poh stavljaju 1 neobičan sastojak
15:02 Dom i saveti Svi pogrešno jedu hamburger i ne osete pravi ukus: Kuvar otkrio ispravan način, nikada vam to ne bi palo na pamet!
12:13 Dom i saveti Kuvar otkrio trik za savršen tost: Neće vam zagoreti, biće hrskav spolja, a mekan iznutra
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"