18:00 Dom i saveti Ovaj TRIK za kićenje jelke, štedi vreme: Uradite OVO i sledeće godine nećete morati više da se opterećujete oko nje!
18:00 Lepota i Moda Zablistajte poput naših pevačica u novogodišnjoj noći: Seka, Milica i Aleksandra Prijović iznose tri VRHUNSKE kombinacije
14:00 Porodica Šest stvari koje treba da URADITE pre samog kraja godine: Aktivirajte MAGIJU i spremite se za SJAJNE stvari ali završite OVO do 31. decembra!
13:54 Dom i saveti Privucite NOVAC i sreću u svoj dom: Godina Zeca će doneti obilje ako na OVAJ NAČIN okitite jelku i uredite kuću
11:35 Porodica "Moja MALOLETNA deca će piti VOTKU za PRAZNIKE": NATAŠA je šokirala druge ŽENE izjavom da bi klinci trebalo da PIJU kod kuće
12:37 Lepota i Moda Tražite HALJINU za Novu godinu? Mi smo se zaljubile u ove TRI, u njima nijedna ŽENA neće ostati NEPRIMEĆENA
10:27 Porodica Večeras se dočekuje KINESKA NOVA GODINA: Ovaj ritual je star VEKOVIMA, uradite i vi isto u ponoć i privucite NOVAC, SREĆU i BLAGOSTANJE u vaš dom
13:44 Dom i saveti Tradicionalni RECEPT za čuvenu VASILICU: Pravo je vreme da je UMESITE, samo sledite naša uputstva!
14:55 Porodica ŠTA DA POKLONITE SVOJIM NAJBLIŽIM ZA PRAZNIKE: Iznenadite ih ČAROBNIM poklonima koji neće koštati ni 300 dinara
18:15 Horoskop Kineski HOROSKOP donosi dobre vest: Početak 2022. nosi SNAŽNU ENERGIJU i OGROMNU SREĆU sreću za ova TRI znaka!
17:55 Porodica Za Božić ili Novu godinu? Jedan nam je nametnut, ko i kada deli PAKETIĆE, da li Deda Mraz ili Božić Bata!
12:15 Poznati Nema šanse da ga prepoznate: Za doček Nove godine fotografisao se sa Titom, bio vojnik JNA, a danas NAJVEĆA zvezda na našim prostorima
14:40 Poznati Spojila ih je teška sudbina: Napatili su se kao niko, ali ljubav im je vratila veru u život
13:50 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža s ljubavnicom: Njena paklena osveta oduševila sve žene, evo šta je uradila
13:26 Ispovesti Anja iz Srbije se zbog ljubavi preselila u Egipat: "Da sam dobila svaki put dinar kad su mi rekli da ne idem tamo, danas bih bila bogata!"
13:02 Zdravlje Ovo je prava letnja terapija tvrdi kardiolog Borović: Voćka koja čisti organizam, štiti srce i topi salo – ali samo ako ga jedete ovako
12:38 Lepota i Moda One ne podsećaju jedna na drugu, one su iste: Da li je ovo Bjanka Sensori ili Kim Kardašijan i čij je bre ovo kombinezon?