12:00 Dom i saveti GDE NOVA GODINA PRVO STIŽE? Evo kako se slavi svuda u svetu, ali i ŠTA JE NA TRPEZAMA!
14:23 Dom i saveti Mali TRIK koji će vam doneti NOVAC u 2022. godini: Ako ukrasite jelku SPECIJALNIM ukrasima i stavite je na posebno mesto, privućićete blagostanje u vaš dom
12:15 Poznati O njenoj haljini svi pričaju: Trudna a ATRAKTIVNA, Maja Berović MILIONE oduševila svojom novogodišnjom fotografijom
11:39 Dom i saveti Posledice mogu da bude FATALNE po vašeg ljubimca: Evo kako da umirite PSA usled PETARDI i VATROMETA!
08:30 Dom i saveti Običaj koji voli cela porodica pred praznike: Znate li zašto se uopšte KITI JELKA?!
13:20 Porodica STRUČNJAK ZA FINANSIJE OTKRIVA: Ove TRI novogodišnje odluke vam ZAGARANTOVANO donose FINANSIJSKU stabilnost, smislite ih na vreme
13:14 Lepota i Moda Šijete HALJINU za doček? Evo koje MATERIJALE da odaberete kako bi ZABLISTALE i ostale ZAPAŽENE!
11:10 Porodica Tradicionalna NARODNA verovanja u NOVOGODIŠNJOJ noći: SRBI imaju rituale za privlačenje zdravlja, NOVCA i sreće
08:30 Porodica Nova godina ne prolazi bez DEDA MRAZA: Kada je pravo vreme da najmlađima saopštimo ISTINU?
14:00 Dom i saveti OVE stvari OBAVEZNO uradite pre dočeka NOVE GODINE: Na taj način ćete privući SREĆU u svoj dom
14:55 Horoskop Poludeće od LJUBAVI: Ovih pet ZNAKOVA u 2022. godini imaju najveću šansu da ispune svoje dugogodišnje ŽELJE!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac