14:00 Porodica Šest stvari koje treba da URADITE pre samog kraja godine: Aktivirajte MAGIJU i spremite se za SJAJNE stvari ali završite OVO do 31. decembra!
13:54 Dom i saveti Privucite NOVAC i sreću u svoj dom: Godina Zeca će doneti obilje ako na OVAJ NAČIN okitite jelku i uredite kuću
11:35 Porodica "Moja MALOLETNA deca će piti VOTKU za PRAZNIKE": NATAŠA je šokirala druge ŽENE izjavom da bi klinci trebalo da PIJU kod kuće
12:37 Lepota i Moda Tražite HALJINU za Novu godinu? Mi smo se zaljubile u ove TRI, u njima nijedna ŽENA neće ostati NEPRIMEĆENA
10:27 Porodica Večeras se dočekuje KINESKA NOVA GODINA: Ovaj ritual je star VEKOVIMA, uradite i vi isto u ponoć i privucite NOVAC, SREĆU i BLAGOSTANJE u vaš dom
13:44 Dom i saveti Tradicionalni RECEPT za čuvenu VASILICU: Pravo je vreme da je UMESITE, samo sledite naša uputstva!
14:55 Porodica ŠTA DA POKLONITE SVOJIM NAJBLIŽIM ZA PRAZNIKE: Iznenadite ih ČAROBNIM poklonima koji neće koštati ni 300 dinara
18:15 Horoskop Kineski HOROSKOP donosi dobre vest: Početak 2022. nosi SNAŽNU ENERGIJU i OGROMNU SREĆU sreću za ova TRI znaka!
17:55 Porodica Za Božić ili Novu godinu? Jedan nam je nametnut, ko i kada deli PAKETIĆE, da li Deda Mraz ili Božić Bata!
12:15 Poznati Nema šanse da ga prepoznate: Za doček Nove godine fotografisao se sa Titom, bio vojnik JNA, a danas NAJVEĆA zvezda na našim prostorima
11:10 Porodica KAKO ZAPOČNETE POČETAK GODINE, TAKO ĆE I DA SE ZAVRŠI: Vodite računa da ove TRI stvari izbegavate 1. januara
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime