13:51 Dom i saveti Ostavili ste pakovanje poklona za poslednji trenutak, a nemate traku? Ne paničite, primenite ovaj trik i zamotaćete ih kao pravi profesionalac!
17:01 Dom i saveti Ovo su najpopularniji trendovi ukrašavanja jelke za Novu godinu: Minimalizam ukrasa i mnoštvo lampica
08:01 Porodica Obavezno nabavite "srećno grožđe": Ko u ponoć 31. decembra pojedete 12 zrna čeka ga obilje i ispunjenje želja
09:11 Horoskop Za njih će početak godine biti kao iz bajke: Tri horoskopska znaka u januaru će dobiti brdo para
15:11 Dom i saveti Obavezno unesite ove tri biljke u svoj dom u Novoj godini: Donose sreću, ljubav i prosperitet
10:17 Dom i saveti Evo koji hranu treba da spremite baš za Novu godinu: Pišite već spisak, donosi sreću i blagostanje ako je 31. imate na stolu
10:51 Horoskop Ako vam u 2024. nije ništa išlo od ruke, ne brinite, bliži se kraj: 31. decembra osetiće se jaka energija, za 3 znaka stižu nagle promene i uspesi
12:13 Lepota i Moda Novogodišnje proslave ostave traga na našoj koži: Dermatolog otkriva kako da je oporavite i opet izgledate sveže i odmorno
20:22 Poznati Od nje se ovo nije očekivalo: Džej Lo dočekala Novu godinu u iznenađujućem stajlingu, spoj udobnosti i elegancije
19:58 Poznati Nikad nije bolje izgledala: Hale Beri u najizazovnijem autfitu do sada, lepa glumica zapalila Instagram, komplimenti se samo nižu
17:55 Poznati Irina Šajk je Novu godinu dočekala na plaži: Šljokičava zelena haljina savršeno je istakla njenu zanosnu figuru, manekenka nikad lepša
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac