21:24 Dom i saveti Kako da testo bude meko i sveže nekoliko dana: U brašno dodajte ova 2 sastojka bez koja naše bake nisu mogle
20:54 Ispovesti Rođena u plemstvu, radi od 18. godine: Baronica otkrila pravu cenu titule - "Moj život nije bajka!"
20:25 Dom i saveti Da li čokoladu treba držati u frižideru? Rešili smo vam dilemu koja mnoge muči kad je kupe
19:55 Poznati Menjam momke kao na traci! Čuvena plavuša o svojim burnim ljubavima - "Probudim se i ne znam ko je on!"
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 22. novembar: Devicu čeka prijatno iznenađenje, Vaga će upoznati novu osobu, a šta je sa ostalima?
18:56 Dom i saveti Danima će se pričati samo o vašoj slavskoj trpezi: Slavski sto postavite na ovaj način - 1 detalj je obavezan
18:26 Poznati Megan Markl stavila sve karte na sto o braku sa Harijem: Prvi put je pred kamerama priznala da ima problem
17:56 Ispovesti Za samo 5 dana ostala bez sina i muža: "Svet mi se srušio, a onda od komšije čujem rečenicu - I meni je uginuo pas!"
17:26 Poznati Ćerka Brusa Vilisa otkrila kako izgleda njena poseta bolesnom ocu: Jedan detalj kida dušu
16:43 Ispovesti "Nisam je ni pogledala“: Potresna ispovest Beograđanke koja je ostavila bebu u porodilištu, "isplakala sam se za dva života"
16:20 Poznati Smršala od straha: Pevačica rešila da se ,,dovede u red" kada je dobila ovu dijagnozu, bukvalno se prepolovila
17:57 Dom i saveti Dom ima neprijatan miris? Srbi često imaju ove probleme, a nisu ih ni svesni, rešite ih ovako i izbegnite katastrofu
17:30 Zdravlje S godinama postaje sve gora: Niko ne zna šta je uzrok ove kožne bolesti, ali evo kako može da se kontroliše
17:03 Poznati Traumiraju čoveka od 100 godina: Glumac nije mogao da spava zbog ovog horora, nikada nije doživeo veću tragediju
16:39 Poznati Zasuli je komplimentima, izgleda 20 godina mlađe? Džulija Roberts bez trunke šminke, bukvalno je prelepa
16:15 Zdravlje Jedna slavska namirnica rešava probleme sa hemoriodima i ne samo to... Uzmite samo 100 grama ovoga i stomak će vam biti zahvalan