12:41 Ispovesti Ostao sam udovac i porodica mi je okrenula leđa: Sestra me naziva bednikom, ćerka me se odrekla, a evo šta sam "zgrešio"
12:20 Poznati Borba sa demencijom: Čuveni komičar otkrio kako pomaže bolesnoj supruzi, svi ovo uzimamo zdravo za gotovo
11:58 Porodica Horor u porodilištu: Mariju lekar bacio u đubre, vezali je u džak – a onda se pojavila ONA
11:11 Zdravlje U Srbiji se pojavili ulošci za muškarce: Digla se velika frka oko toga, a evo čemu služe i koliko koštaju
10:49 Ispovesti Zgrozila 14 miliona ljudi: Ženi se nije svidela hrana u avionu, pa je napravila ručak koji Srbi tamane
10:27 Dom i saveti Ne čekajte da prođe samo od sebe: Lek koji svi imaju kod kuće skraćuje prehladu za 48 sati
10:04 Dom i saveti Stručnjak upozorava: Još ove nedelje stavite stari čaršav u baštu – evo i zbog čega
09:42 Lepota i Moda Izabrana Mis univerzuma: Osramoćena lepotica dobila krunu, a evo kako je prošla Srpkinja iz Mongolije
09:01 Poznati Najlepša žena 80-ih u donjem vešu: Skinula se i otkrila pravo lice starenja - Pogledajte kako izgleda u 60-im
08:43 Horoskop Jači od Retrogradnog Merkura: Dok se ostali hvataju za glavu, ova 2 znaka uživaju, nema srećnijih od njih
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 18. decembar: Vage da se okrenu sebi, Jarčevi da se čuvaju preokreta
19:00 Porodica Au, šta dozvoljavaju deci! Njih dvoje su noćna mora roditelja Srbiji, ono što rade je vrhunac sramote
18:28 Lepota i Moda Majka ista kao devojka: Dečko Kajli Džener ih obukao u maltene iste kombinacije, svi su komentarisali ovaj momenat
17:57 Dom i saveti Dom ima neprijatan miris? Srbi često imaju ove probleme, a nisu ih ni svesni, rešite ih ovako i izbegnite katastrofu
17:30 Zdravlje S godinama postaje sve gora: Niko ne zna šta je uzrok ove kožne bolesti, ali evo kako može da se kontroliše
17:03 Poznati Traumiraju čoveka od 100 godina: Glumac nije mogao da spava zbog ovog horora, nikada nije doživeo veću tragediju