11:02 Horoskop Ne morate da čekate 1. januar: Život se menja na kraju 2025. godine, ova 2 znaka su pravi srećnici
10:30 Dom i saveti Računi su mi pali za 50% otkad koristim ovaj trik: Radijatori greju duplo jače i kuća mi je konačno topla!
10:00 Porodica Liči na bes, ali nije: Jedna emocija može da slomi i najjači brak, zaustavite je pre nego što bude prekasno
09:32 Lepota i Moda Crvenom ružu nema mane: Parižanke izgledaju savršeno jer ga uvek nanose ovako, put do lepote nikad lakši
08:57 Zdravlje Životinje protiv stresa: Ova vrsta može smanjiti napetost i tugu, a nije pas, niti mačka
08:30 Dom i saveti Čokolada je pobelela? Sigurno nije pokvarena, evo šta se desilo i kako da popravite stanje
08:01 Lepota i Moda Dubinsko pranje kose: Ne treba vam nikakav skup proizvod, dovoljno je da uradite ovo na 5 minuta
21:19 Ispovesti Oženio sam vešticu! Prihvatio sam i njenu decu iz prvog braka, sada proklinjem dan kad sam je upoznao
20:40 Lepota i Moda Anja u maloj beloj haljini oduvala konkurenciju: Ni princeza iz bajke joj nije bila ravna!
20:20 Zdravlje Najzdraviji med na svetu: Ljudi su počeli masovno samo njega da traže - 1 kašika je dovoljna za imunitet jak kao stena
16:15 Zdravlje Jedna slavska namirnica rešava probleme sa hemoriodima i ne samo to... Uzmite samo 100 grama ovoga i stomak će vam biti zahvalan
15:17 Horoskop Ako stavite ovo ispod tepiha, privući ćete kamion para: Nikada ovo ne biste uradili, ali rešiće vas bede, kredite i dugova
14:53 Porodica Kad vam je teško, recite sebi 1 rečenicu: Provereno ćete se iste sekunde osećati bolje
14:28 Dom i saveti Nikako odmah u kantu, može da se iskoristi bukvalno za sve živo: Evo šta treba da radite sa starim sunđerom, ovo je treba da isprobate
14:02 Poznati Čuvena Samanta se skinula u kupaći u 69. godini! Kao izvajana je, a 14 godina mlađi muž je tretira kao kraljicu!