18:58 Lepota i Moda Farmerke i košulja su savršen par: Odličan izbor za putovanje avionom, neće vam biti hladno, a ni vruće, klasika je uvek najbolja
18:27 Poznati Danas slavi 101. rođendan: Živa legenda se oseća kao devojčica bez obzira na godine, i dalje obožava jednu stvar
17:53 Zdravlje Lepo će vas osvežiti: Pre nego što popijete vodu, u čašu stavite ovo voćku, pravo okrepljenje tokom vrućine
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:30 Dom i saveti Kukuruz ne morate kuvati satima: Dodajte 1 sastojak i biće sočan, mekan i gotov za 10 minuta
16:04 Dom i saveti Srbi masovno stavljaju gumicu oko ovog dugmeta na šporetu: Kada čujete zašto, odmah ćete uraditi isto
15:41 Dom i saveti Dvorište vam je požutelo: Stručnjaci otkrili kako da spasete travnjak tokom paklenih vrućina
14:53 Poznati Razvela je Klunija – od Holivuda: Amal progovorila o deci, braku i luksuznom životu u Provansi
14:27 Porodica Ova rečenica je početak kraja svakog braka: Deluje bezazleno, ali ako je izgovarate često, na korak ste od razvoda
13:54 Lepota i Moda Najlepše haljine za punije žene: Poznata lepotica se ugojila, obožava ove modele, briga je za višak, puca od samopouzdanja
13:01 Horoskop Sve se menja od 7. jula: Uran ulazi u Blizance – jedan znak čeka haos, ali i veliko buđenje
21:27 Dom i saveti Odmah ga stavite na ovo mesto, obožava ga! Procvetaće momentalno, raste kao iz vode, cvetovi samo niču kada mu nađete odgovarajući kutak
21:00 Dom i saveti Niti je gnjecav, niti se raspada, nego je rastresit i ludilo ukusan: Kako se pravilno kuva pirinač, kap ove namirnice će čudo napraviti
20:31 Poznati Dobili su ih uz pomoć surogat majke i sve vreme ih krili od očiju javnosti: Evo kako izgleaju sinovi Eltona Džona i njegovog muža, svi pričaju o njihovim frizurama
19:57 Zdravlje 5 stvari koje spuštaju holesterol, jedna ga sredi za samo 20 minuta: Evo šta treba da radite da biste regulisali ovaj parametar u krvnoj slici
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora
19:00 Poznati Ovi Bekamovi se ne smiruju, kod njih samo drama i farsa: Evo šta su sada uradili, odmah morao da reaguje Kruz