17:29 Horoskop Garantujemo da je ovo broj 1 frizura za leto 2025: Lako ćete je sami napraviti, a praktična je za more i vrućine
17:04 Lepota i Moda Tako jednostavan, a sve prekriva, ističe samo najbolje: Serena Vilijams u crnom jednodelnom kupaćem, samo se mišići vide
16:40 Zdravlje Vrsta hrane koju jedemo svakog dana ubrzava starenje: Negativno utiče na mozak i izaziva upale
16:15 Dom i saveti Mira ima najlepšu terasu u komšiluku jer cveće zaliva 1 napitkom: Biljke rastu kao lude i raskošno cvetaju
15:52 Dom i saveti Da vam se letovanje ne pretvori u horor: Evo šta da radite ako stanete na ježa ili vas opeče meduza
15:40 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od samo dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
15:36 Horoskop Ovo je najnesrećniji znak horoskopa: Budućnost mu je uvek crna, sve mu smeta, sam je sebi najveći neprijatelj
15:31 Dom i saveti Skraćuje život za 2 godine: Ovo je najopasnija stvar u kuhinji, a ima ga svaka kuća u Srbiji
15:09 Dom i saveti Ne morate ih opet vraćati na pranje, ovo skida odmah sve: Fleke od praška nestaju očas posla, spadaju svi beli tragovi
14:45 Porodica Snimak sa plaže koji je oduševio internet: "Možete da kažete šta hoćete, ali ovo je prava dama!"
13:59 Horoskop Romski horoskop za jul 2025. godine: Jednom znaku će "novac pokucati na vrata", ovo će za njih biiti najbolji mesec u godini
13:25 Dom i saveti Ne bacajte peteljke od paprika: Kad saznate čemu služe, koristićete ih u svakom jelu
21:59 Horoskop Blizanci- godišnji horoskop za 2026. godinu: Biće izazovno u ljubavi, na poslu, ali i sa zdravljem, čeka vas turbulentna godina
21:27 Dom i saveti Odmah ga stavite na ovo mesto, obožava ga! Procvetaće momentalno, raste kao iz vode, cvetovi samo niču kada mu nađete odgovarajući kutak
21:00 Dom i saveti Niti je gnjecav, niti se raspada, nego je rastresit i ludilo ukusan: Kako se pravilno kuva pirinač, kap ove namirnice će čudo napraviti
20:31 Poznati Dobili su ih uz pomoć surogat majke i sve vreme ih krili od očiju javnosti: Evo kako izgleaju sinovi Eltona Džona i njegovog muža, svi pričaju o njihovim frizurama
19:57 Zdravlje 5 stvari koje spuštaju holesterol, jedna ga sredi za samo 20 minuta: Evo šta treba da radite da biste regulisali ovaj parametar u krvnoj slici
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora