14:00 Lepota i Moda Ma kakva crna haljina: Bela se nosi ovog leta, njen kroj sa cvetićima ne može biti ženstveniji, rasproda se za tili čas
13:58 Ispovesti Ima 66 godina, svi misle da joj je unuka mlađa sestra: Prilaze joj momci od 18 godina i evo šta joj nude
13:27 Zdravlje Srce vam kuca u ušima? Lekari objasnili šta se krije u neobičnoj pojavi, evo u kom slučaju se javlja rizik
12:58 Ispovesti Znam da mi je ćerka, ali stvarno je preterala: Radovala sam se njenom venčanju, a ona me je ovako ,,častila"
12:33 Zdravlje Sa 100 godina je dobila rak: Svi su mislili da je to kraj, ali ona je uspela da se izvuče, pa onda otkrila tajnu dugovečnosti
12:07 Dom i saveti Bolje od limunade: Pronašli smo piće koje najbolje osvežava, ne morate da idete u kafić, lako se pravi kod kuće
11:46 Poznati ,,Očajna sam": Pevačica iz čista mira otkazala nastup, pa onda napravila dramu ovom porukom
11:20 Horoskop Bićete u centru pažnje: Neptun kreće retrogradno i menja život iz korena, više ništa neće biti kao pre
10:52 Poznati Nikakvi dijamanti i raskoš: Megan Markl i princ Hari ovako slave godišnjicu, uživaju u kolaču koji vole i Srbi
10:09 Lepota i Moda Bujna kosa i nakon 50. godine: Sprečiti opadanje nikad nije bilo lakše, ovi saveti vraćaju samopouzdanje
09:45 Dom i saveti Po tajnom receptu naših baka: Ne bacajte pare na skupe losione, sami smućkajte ulje za savršeno preplanuli ten
19:57 Zdravlje 5 stvari koje spuštaju holesterol, jedna ga sredi za samo 20 minuta: Evo šta treba da radite da biste regulisali ovaj parametar u krvnoj slici
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. decembar: Ovnovi, izbegavajte impulsivno trošenje novca, Rakovi, treba vam malo odmora
19:00 Poznati Ovi Bekamovi se ne smiruju, kod njih samo drama i farsa: Evo šta su sada uradili, odmah morao da reaguje Kruz
18:29 Lepota i Moda E pa ljudi moji, ima li luđeg trenda od ovog? Ovaj komad garderobe biće hit leta 2026. godine, prodavaće se svuda, a malo ko će smeti da ga obuče
17:58 Dom i saveti I kada ga operete, on je i dalje masan: Evo kako da očistite tiganj skroz-naskroz, ni trunka prljavštine neće ostati
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 22. do 29. decembra: Kraj godine neće prijati jednom znaku, biće trzavica, tenzije i suza