12:08 Dom i saveti Zbog ovoga nemate para: Mnogi Srbi na stolu drže 1 predmet, a veruje se da privlači bedu!
11:43 Poznati Slavna pevačica upecala moćnog političara: Za njega kažu da je brutalno zgodan frajer, tako da ni ne čudi što je ekspresno zaboravila bivšeg!
11:17 Poznati „Ovako izgleda prava lepota sa 60 godina“: Poznata manekenka objavila sliku u kupaćem bez filtera
10:52 Lepota i Moda Haljina koja pristaje svakoj građi tela: Kada kraljica može da je nosi u Madridu, što ne biste vi po Knezu?
10:30 Poznati Da li znate čija je ova ćerka? Mama i tata su joj poznati glumci, a svi kažu da je od glave do pete preslikana majka!
10:04 Ispovesti Više nije ista osoba: Pogledajte kako izgleda žena koja je smršala 63 kilograma zahvaljujući obroku od 3 sastojka
09:40 Poznati Albanka koja je pustila AI iz boce sad pokušava da ga zaustavi: Mira Murati ima jezivo upozorenje za ceo svet
09:16 Ispovesti Želi da ima najtanji struk na svetu: „Nosim korset 23 sata dnevno u kojem jedva dišem, ali ne odustajem“
08:55 Dom i saveti Zabodite ovo u rupu i krtice nestaju preko noći: Baštovani otkrivaju trik koji deluje sto posto
08:30 Horoskop Ovo su 4 najzrelija znaka u horoskopu: Životne rane su ih naterale da uvek budu 10 koraka ispred svih
22:01 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila: "Kada vam budem otkrila jednu gadnu naviku gostiju, razmislićete dvaput da li želite da se ukrcate na brod!"
21:32 Zdravlje Sardina dijeta je novi hit u mršavljenju: Ubrzava metabolizam, a kilogrami samo nestaju - ali u ovome je caka
12:26 Lepota i Moda Sužava struk, izdužuje figuru i najbolje se slaže uz crnu: Karirana maksi suknja Jelene Rozge najbolje stoji ženama preko 35 godina, ostavlja bez daha
11:41 Ispovesti Mama mi dolazi za praznike, a ja nemam ni dinara! Kako da joj saopštim da mi je samo teret?
11:21 Lepota i Moda Oblačio isti stilista? Razlikuju se samo u jednom: Prija i Aleksandra Radović u istim kombinacijama, dobro obratite pažnju na pantalone, hit su ove zime
11:02 Poznati Nikada niste videli sestre Dženifer Lopez: Niko nije ni znao da postoje, a sada su izašle iz senke!
10:42 Lepota i Moda Peptidi u službi lepotе: Nova kampanja VZK laboratory Age Reset – Neguje tvoje godine