15:52 Lepota i Moda Frizer poznatih otkrio koju boju kose svi traže: Probajte nijansu zalaska sunca, izgledaćete kao holivudska zvezda!
15:27 Ispovesti Viktoriji je srce stalo tokom treninga: Bila je mrtva 17 minuta, a onda je ispričala nešto što izaziva jezu!
15:02 Dom i saveti Zato ti kupus salata nikad nije kao u kafani: Sve zavisi od toga da li prvo dodaješ sirće ili ulje
14:37 Ispovesti Nepoznati muškarac hteo je da me drogira dok sam bila u vozu sa bebom: Tražio je pomoć, ali sam srećom prepoznala zamku
14:10 Dom i saveti Cvećarka otkrila tajnu raskošnog cveća: „Zalivam ga samo ovom vodom, brže raste i mnogo je bujnije“
13:21 Poznati Tom Kruz se odrekao svog imena: Iza njegovog blistavog osmeha krije se priča koja ledi krv u žilama
12:04 Poznati "Da nije žene, bio bih mrtav!": Slavni pevač jeo ribu dva puta dnevno – i zamalo umro, evo šta mu se dogodilo
11:40 Dom i saveti Mislite da vam je kuća čista? Ako imate ove stvari duže od godinu dana, odmah ih bacite!
11:17 Ispovesti "Ispadoh budala decenije": Dao prosjakinji novac, a 10 minuta kasnije video nešto što ga je zgrozilo
17:03 Poznati Traumiraju čoveka od 100 godina: Glumac nije mogao da spava zbog ovog horora, nikada nije doživeo veću tragediju
16:39 Poznati Zasuli je komplimentima, izgleda 20 godina mlađe? Džulija Roberts bez trunke šminke, bukvalno je prelepa
16:15 Zdravlje Jedna slavska namirnica rešava probleme sa hemoriodima i ne samo to... Uzmite samo 100 grama ovoga i stomak će vam biti zahvalan
15:17 Horoskop Ako stavite ovo ispod tepiha, privući ćete kamion para: Nikada ovo ne biste uradili, ali rešiće vas bede, kredite i dugova
14:53 Porodica Kad vam je teško, recite sebi 1 rečenicu: Provereno ćete se iste sekunde osećati bolje