16:55 Lepota i Moda Kako nositi pantalone ako imate preko 50? Ovako ćete izgledati mlađe i vitkije - samo sledite 4 zlatna pravila
16:24 Dom i saveti Trik kuvara za hrskavi krompir: Dodajte 1 neobičan sastojak, imaće savršenu koricu, a unutra će biti mekan!
15:58 Poznati "Kao da sam upao u sred ljubavne scene": Glumici u emisiji popustile kočnice - publika je moli da se momentalno sabere!
15:31 Ispovesti Devojčica nasmejala 15 miliona ljudi: Dok je jela na bazenu došao je gušter, njena reakcija je hit!
15:06 Lepota i Moda Torbu od 2.000 evra uparila s jeftinom obućom: Svi gledaju u Sofijine hit patike koje koštaju 70 evra!
14:41 Zdravlje Hrana za jake kosti i nakon 40-te: Štiti od osteoporoze, prepuna vitamina, a pomaže u izgradnji koštane mase
14:15 Dom i saveti Kako oprati maline, a da se ne izgnječe? Uz ovaj trik će biti cele, čiste i neće se ubuđati danima
13:51 Horoskop Ova 3 astro znaka su najbolji doživotni partneri: Među njima se ljubav ne gasi, plove sigurnom lukom
13:25 Porodica Znate li šta je emofilija? Ta osobina uništava vezu, a mnogi nisu ni svesni da je imaju!
12:57 Horoskop Retrogradni Pluton u Vodoliji menja život za 4 znaka: Gospodar podzemlja donosi transformaciju do 14. oktobra
12:34 Porodica Naši stari veruju: Navlačite bedu ako dirate gnezdo ove ptice - tako ćete samo prizvati loše vesti i nemir u porodici
12:26 Lepota i Moda Sužava struk, izdužuje figuru i najbolje se slaže uz crnu: Karirana maksi suknja Jelene Rozge najbolje stoji ženama preko 35 godina, ostavlja bez daha
11:41 Ispovesti Mama mi dolazi za praznike, a ja nemam ni dinara! Kako da joj saopštim da mi je samo teret?
11:21 Lepota i Moda Oblačio isti stilista? Razlikuju se samo u jednom: Prija i Aleksandra Radović u istim kombinacijama, dobro obratite pažnju na pantalone, hit su ove zime
11:02 Poznati Nikada niste videli sestre Dženifer Lopez: Niko nije ni znao da postoje, a sada su izašle iz senke!
10:42 Lepota i Moda Peptidi u službi lepotе: Nova kampanja VZK laboratory Age Reset – Neguje tvoje godine