10:01 Dom i saveti Ova namirnica košta samo 80 dinara, a odlična je za krvni pritisak: Čuveni doktor otkriva i kako utiče na mozak i srce
09:38 Dom i saveti Javlja se kad hodama, a svi mislimo da je to normalno: Bol na ova 3 mesta može biti znak visokog holesterola
09:17 Dom i saveti Kuvar otkrio trik za savršen kačamak: Samo 1 kašičica ovog sastojka učiniće da grudvice nestanu!
08:53 Dom i saveti Mislili smo da tako štedimo: Ovu zabludu o grejanju noću prenose nam s kolena na koleno
08:50 Poznati Tragičan porođaj: Slavnoj kuvarici se najradosniji dan pretvorio u horor, objavila detalje koji slamaju srce
08:27 Ispovesti U braku su 60 godina! Dali su recept za ljubav koja traje decenijama, nije ono što mislite
08:02 Poznati Privatna pisma princeze Dajane uznemirila su javnost: "Da sam ovo znala, nikada ne bih pristala na razvod"
22:00 Horoskop Ne brinite: Ova 3 znaka konačno rešavaju ozbiljne probleme u četvrtak, 27. novembra, život im postaje lakši
21:32 Poznati Princ Vilijam pokazao pravo lice: Bolestan glumac otkrio šta je dobio od budućeg kralja, ovo definitivno nije očekivao
21:00 Dom i saveti Ne perite ih svako malo: Evo kada da ubacite farmerke u veš-mašinu, jedan znak je nepogrešiv
20:31 Poznati Megan Markl u kuhinji: Zasukla rukave i krenula da sprema omiljeno praznično jelo, ovo Srbi obožavaju!
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom