15:32 Porodica Ljudi ne mogu da se načude: Roditelji blizanaca izašli iz stana, a onda su shvatili da su nešto zaboravili!
15:07 Lepota i Moda Komplet u ovoj nijansi stoji kao saliven: Neverovatno praktičan, može da se nosi za maltene sve prilike, a materijal je brutalan
14:43 Zdravlje Zbog ovoga Dženifer Lopez sa 55 godina izgleda kao avion! Njen doručak odlično zasiti, daje snagu i sprečava gojenje
14:18 Poznati ,,Urezale su mi se u mozak": Gost hotela se prisetio posledica koje je doživeo nastradali Lijam Pejn, a ovaj detalj je prestravio sve
13:56 Horoskop Svi drže ovo u novčaniku, a ne znaju da privlači bedu: Ako želite da imate više para, odmah to izbacite!
13:40 Porodica Ovo jelo obavezno spremite danas: Donosi zdravlje, sreću i blagostanje, evo kada se po običaju jede
13:32 Lepota i Moda Ovo je najzgodnija devojka na svetu: Ima savršeno telo prema proceni veštačke inteligencije - da li se slažete?
13:07 Zdravlje Praznici utiču na zdravlje: U porastu rizik od srčanih bolesti, na ovaj datum treba obratiti pažnju
12:51 Ispovesti Stanodavac mi je banuo u stan: Sakrila sam se u ormar i snimila šta radi, ovo je nečuveno!
12:27 Lepota i Moda Bez ove torbice nećete izlaziti napolje: Idealna za jurnjavu po gradu, nije glomazna, ali ni minijaturna, bolju odavno nismo videli
12:01 Poznati Au! Kakvo telo, kakav stas, žene od-le-pi-le: Hju Džekman pokazao izvajano telo u 56. godini, mlađi muškarci mogu samo da mu zavide
11:35 Dom i saveti Napravite sredstvo za brisanje prašine: Kuća će blistati mesec dana, zaboravićete kada ste čistili!
10:57 Dom i saveti Biće kao iz butika: Ovaj sastojak iz kuhinje vraća odeći boju, slobodno ga dodajte u veš mašinu
10:29 Horoskop Leteće pare na sve strane, ova četiri znaka će se opariti do 4. januara: Početak godine je ključan za njih, kupaće se u novcu
10:00 Lepota i Moda Blistavo lice bez obzira na zimu: Evo kako da održite lepotu tokom hladnoće, ključ je u ovim proizvodima
09:32 Horoskop Vodolija - godišnji horoskop za 2025. : Idealan period za nova poznanstva, ozbiljne ponude stižu u drugoj polovini godine
09:03 Zdravlje Umorni ste, nemate energije: Možda vam nedostaje ovaj vitamin, evo u kojim namirnicama ga ima najviše
08:30 Poznati Princ Vilijam je odbio jednu posebnu kraljevsku tradiciju: Javno je i otkrio ko je kriv za to, a evo o kakvom običaju je reč