14:14 Porodica Sutra počinje Božićni post: Nutricionistkinja otkriva kako da pripremite telo bez šoka, postepeno odvikavanje od namirnica je ključno
12:47 Ispovesti Zabola joj nož u leđa: Mlada umesto da sestri dodeli ulogu deveruše, rekla da će raditi ovo na venčanju- neviđena sramota!
12:05 Poznati Dženifer Aniston sprema pravoslavno venčanje u Grčkoj: Partner joj deli iste korene, a odluku posvetila ocu
11:46 Poznati Popularni pevač je preko noći ostao bez svega: Strašna infekcija mu je uništila vid - svaki dan moli Boga da preživi
11:26 Poznati Razočarao oca: Sin Toma Brejdija je isti tata, ali ne želi da se bavi američkim fudbalom, nego ovim sportom
11:05 Dom i saveti Prokuvala drvene varjače, a iz njih izašlo nešto odvratno: Niste ni svesni šta se u njima krije
10:42 Zdravlje Hrana u borbi protiv demencije: Namirnica koju Srbi tamane može da smanji rizik od opasne bolesti
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom