22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:12 Dom i saveti Paradajz nikada ne stavljajte u frižider! Evo kako se pravilno čuva da dugo ostane svež
18:42 Poznati Da li ga prepoznajete? Nekada je bio veliki šarmer i zavodnik, a sada je sve šokirao izgledom!
18:13 Horoskop Trenutno su bez dinara, ali će plivati u parama: 5 znakova horoskopa imaju prazne džepove, ali im je suđeno da se obogate
17:44 Dom i saveti Buđ skinem za 100 dinara i ne vraća se: Moja tuš kabina sija kao ogledalo od kada sam otkrila ovaj trik!
17:15 Ispovesti Dobio sam rak kože sa 26 godina: Godinama sam ignorisao fleku koja mi je spasila život
16:45 Ispovesti "Ležim sa šavovima i dojim bebu, a muž mi kuka da je njemu teško": Sumanut zahtev supruga šokirao ženu nakon carskog reza
16:29 Dom i saveti Razara kamenac na slavinama i prljavštinu od sapuna: Ovo niko ne bi pomislio da koristi za čišćenje, a ono bolje od sirćeta i sode bikarbone
16:15 Zdravlje Jedna slavska namirnica rešava probleme sa hemoriodima i ne samo to... Uzmite samo 100 grama ovoga i stomak će vam biti zahvalan
15:17 Horoskop Ako stavite ovo ispod tepiha, privući ćete kamion para: Nikada ovo ne biste uradili, ali rešiće vas bede, kredite i dugova
14:53 Porodica Kad vam je teško, recite sebi 1 rečenicu: Provereno ćete se iste sekunde osećati bolje
14:28 Dom i saveti Nikako odmah u kantu, može da se iskoristi bukvalno za sve živo: Evo šta treba da radite sa starim sunđerom, ovo je treba da isprobate
14:02 Poznati Čuvena Samanta se skinula u kupaći u 69. godini! Kao izvajana je, a 14 godina mlađi muž je tretira kao kraljicu!