12:00 Poznati Dobila je nadimak "otrovni patuljak", a zbog 1 stvari prezire je ceo svet: "Najodvratnija žena" uništila je nešto sveto
11:30 Lepota i Moda Srpkinje manekenke, a Engleskinje...: Otišla sam u London i imala sam šta da vidim, oblače ono što mi ne bismo nikad
10:58 Dom i saveti Rešite se nadutosti za tren oka: Ovaj jednostavan napitak "zavešće red" u vašim crevima
10:36 Dom i saveti Izvlači masnoću bolje od sode bikarbone: Za male pare rešite se masnih fleka zauvek!
09:37 Horoskop Sami sebi su najveći neprijatelji: Ovo su najnesrećniji znaci zodijaka - prizivaju crne dane, pa ih zato beda ni ne mimoilazi!
09:05 Dom i saveti Moćni eliksir za cveće iz snova: Samo zakopajte kesicu ovoga u saksiju i gledajte kako buja kao ludo!
21:49 Porodica Ova imena za decu preplaviće Srbiju do 2050. godine: Neka od njih nećemo moći ni da izgovorimo, a ženska imena će vas preneraziti!
21:20 Dom i saveti Baba Vanga je verovala da ovo cveće štiti od dušmana: Tera zle sile iz kuće, a ukućanima pruža slogu i mir
20:22 Dom i saveti Mila je pokazala kako skida buđ u veš mašini: "Ne koristim hemiju, ova 2 sastojka brišu odvratne fleke, a veš mi je stalno mirišljav!"
17:57 Dom i saveti Dom ima neprijatan miris? Srbi često imaju ove probleme, a nisu ih ni svesni, rešite ih ovako i izbegnite katastrofu
17:30 Zdravlje S godinama postaje sve gora: Niko ne zna šta je uzrok ove kožne bolesti, ali evo kako može da se kontroliše
17:03 Poznati Traumiraju čoveka od 100 godina: Glumac nije mogao da spava zbog ovog horora, nikada nije doživeo veću tragediju
16:39 Poznati Zasuli je komplimentima, izgleda 20 godina mlađe? Džulija Roberts bez trunke šminke, bukvalno je prelepa
16:15 Zdravlje Jedna slavska namirnica rešava probleme sa hemoriodima i ne samo to... Uzmite samo 100 grama ovoga i stomak će vam biti zahvalan