12:55 Porodica Preživela Titanik, ratove i koronu: Ovo je recept najstarije žene na svetu, koja je juče proslavila 116. rođendan, "držala se samo jednog pravila"
12:33 Lepota i Moda Sve menja sem jednog: Glumica je posebno vezana za ovaj deo tela, žene u Srbiji će je razumeti
12:08 Horoskop Stiže vreme promena, zatvaraju se stari ciklusi: 3 znaka Zodijaka suočiće se sa "karmičkim obračunom", od 1. septembra se spremite za promene
11:41 Dom i saveti Ne čekajte septembar: Sada je pravo vreme da stavite jednu namirnicu u zemlju, ruže će vam biti lepše nego komšinicine
11:15 Ispovesti Preskačem svadbu jer slavim rođendan: Džabe što mi je drugarica, ja sam sebi na prvom mestu, ali ona to ne shvata
10:47 Poznati ‘Profesionalno bajka, privatno pakao’: Nikol Kidman posle 20 godina progovorila o razvodu sa Tomom Kruzom
10:27 Zdravlje Vitaminska bomba: Navalite na ovu voćku što pre, u njoj se krije tajna zdravijeg srca i mozga
09:55 Porodica Ostavila troje dece u snegu, da bi mogla da se preuda: Nakon par godina sina srela ispred prodavnice
09:05 Zdravlje Doktor otkrio koje grožđe je bolje, crno ili belo: "Testirao sam ga na sebi, šećer mi skočio na 15"
08:40 Porodica Jutarnji ritual za privlačenje novca: Jednu stvar uradite kad ustanete i plivaćete u parama
08:14 Zdravlje Više od trećine Srba se budi tokom noći: Neurolog otkriva uzrok prekida sna, a evo kad je potrebno popiti lek
16:15 Zdravlje Jedna slavska namirnica rešava probleme sa hemoriodima i ne samo to... Uzmite samo 100 grama ovoga i stomak će vam biti zahvalan
15:17 Horoskop Ako stavite ovo ispod tepiha, privući ćete kamion para: Nikada ovo ne biste uradili, ali rešiće vas bede, kredite i dugova
14:53 Porodica Kad vam je teško, recite sebi 1 rečenicu: Provereno ćete se iste sekunde osećati bolje
14:28 Dom i saveti Nikako odmah u kantu, može da se iskoristi bukvalno za sve živo: Evo šta treba da radite sa starim sunđerom, ovo je treba da isprobate
14:02 Poznati Čuvena Samanta se skinula u kupaći u 69. godini! Kao izvajana je, a 14 godina mlađi muž je tretira kao kraljicu!