19:07 Zdravlje Test od 3 sekunde otkriva visok holesterol: Ako vam se ovo pojavi na nozi, odmah idite kod lekara!
18:38 Lepota i Moda Izbrišite bore za samo 30 dinara! Žene tvrde: „Ovo zateže kožu kao pravi botoks!“
18:09 Poznati Hju Džekmen potvrdio vezu koja je bila tajna: Svi su šokirani što se razveo zbog te koleginice
17:14 Horoskop Nova godina će biti u znaku broja jedan: Evo šta nam donosi niz 2-0-2-6, koji u numerologiji ima posebnu simboliku
16:55 Poznati Dobro zapamtite ovu sliku Bena Afleka jer više ne izgleda ovako! Malo je reći da se potpuno promenio
16:35 Dom i saveti Kuća će danima mirisati: U vodu kojom brišete podove uvek stavite i prstohvat ovog začina
15:54 Zdravlje Bol u ovom delu leđa može biti najraniji simptom raka pankreasa: Evo koje još signale upozorenje telu šalje ova opaka bolest
15:34 Dom i saveti Čovek pokazao kakva se gadost krije u glavi tuša: Ono što je počelo da šiklja zaprepastilo je sve
14:55 Poznati Megan Markl optužena za krađu! Haljina od 1.500 dolara izazvala zemljotres u modnom svetu
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!