12:15 Zdravlje Maslinovo ulje ,,na eks": Najnoviji trend zaludeo planetu, kažu da je odličan za zdravlje ovih organa
11:49 Lepota i Moda Najtraženiji zimski komplet iz bakine garderobe vraća se u modu! Topao, elegantan i damski
11:23 Ispovesti Moja sestra je skroz pobesnela: Rekla je da se ona i dečko čuvaju za brak, pa ostala u šoku kada je čula njegovu tajnu
10:57 Poznati Kad se Kejt Midlton pojavila na banketu, niko nije disao: Na glavi je nosila 2.600 dijamanta!
10:12 Zdravlje Svakog dana ista hrana: Mislite da je tako zdravije, ali evo šta eksperti misle o ovom planu ishrane
09:53 Lepota i Moda Zamršena kosa od ranog jutra: Evo zašto vam se to dešava čim otvorite oči, uradite ovo kako biste je zaštitili
09:29 Poznati Lažirala pljačku? Bivši isprozivao Kim Kardašijan povodom užasa u Parizu, ništa više ne može da sakrije, evo šta je istina
09:08 Horoskop Za Novu godinu desiće im se velike promene: Dva znaka horoskopa početakom januara doživeće veliku sreću
08:47 Dom i saveti Prirodni regenerator od mleka vraća biljke u život: Jača koren, oživljava listove i štiti od bolesti
08:25 Porodica Mali predmet donosi šleper para u kuću: Nabavite ga što pre - zlatni dani su pred vama
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima