09:48 Horoskop Sudbina im se menja preko noći: Ova 2 znaka dobijaju božanski dar — novac se gomila, problemi nestaju
09:24 Ispovesti "Dolaziću kad hoću da vidim MOJE dete!“: Jeziva izjava svekrve uznemirila trudnicu, rečenica koju je izgovorila ledi krv u žilama
09:02 Horoskop Kraj 2025. godine: Neki znaci već osećaju prazničnu euforiju, a drugi kuju planove za 2026.
08:40 Dom i saveti Grejanje uključeno, a stan hladan? Evo kako da za 5 minuta rešite ovaj česti problem
08:25 Horoskop Veliki mesečni horoskop za decembar 2025: Blizancima novčane nagrade, Škorpije rešavaju probleme, a Jarčevi obnavljaju veze
08:03 Lepota i Moda Negovana kosa tokom zime: Ovo ulje je čini jakom, sjajnom i neopisivo mekanom, samo vodite računa o jednoj stvari
22:00 Horoskop Stižu novac, ljubav i nove prilike: Za 5 horoskopskih znakova decembar će biti najsrećniji mesec!
20:05 Porodica Ogledalo na ovom mestu tera sreću: Privlači treću osobu u vezu ili brak i pravi haos u životu!
19:36 Horoskop Dnevni horoskop za petak 28. novembar: Škorpija otkriva istinu, Lav donosi važnu odluku, Rak rešava ljubavni problem
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!