13:25 Porodica „Jedno pravilo me održalo u životu 116 godina“: Najstarija žena na svetu otkrila tajnu dugovečnosti, kralj Čarls joj lično čestitao
12:55 Zdravlje Voće koje snižava pritisak i holesterol: Kardiolozi tvrde da je najbolja hrana za srce, a sada mu je sezona!
12:24 Ispovesti Zbog četkice za šminku sam ostala nepokretna: Pozajmila sam je od prijateljice i završila u kolicima!
11:55 Poznati Princ Hari se vraća u Britaniju? Njegova izjava o tome gde će školovati decu je sve iznenadila
11:24 Horoskop Pomračenje sunca donosi nove početke: Svakom znaku horoskopa sudbina servira iznenađenje od 21. septembra!
10:53 Dom i saveti Trik za sočno meso mi je otkrio zet koji je kuvar: U restoranu stavljaju 1 sastojak, zato nikada nije žilavo!
10:24 Zdravlje Uradite ovo do 12 sati: Genijalna jutarnja rutina je recept za uspeh, daje energiju koja vam je potrebna
10:00 Porodica Platila sam da bih rodila ćerku: Iz ovog razloga sam morala da dobijem devojčicu, bila je skupa, ali uopšte ne žalim
09:27 Lepota i Moda Podočnjaci nestaju: Evo kako da ih lako uklonite, svi misle da je korektor zakon, ali zaboravljaju jednu stvar
08:54 Ispovesti Volim ga, ali ne i njegovo prezime: Ne možete me osuđivati što bih radije zadržala svoje, ovo je živi blam
08:30 Lepota i Moda ,,Musave" usne svi vole: Srpkinje opčinjene najnovijim trendom, sa ovim stilom nema greške
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom