17:59 Lepota i Moda Majke odeću daju ćerkama, a ona sinu: Džulija Roberts otkrila koji autfit je pozajmila detetu, ljudi su ostali bez teksta!
17:05 Lepota i Moda Eva Longorija sjajno nosi frizuru koja je idealna za žene preko 50: Sa njom, botoks vam ni ne treba
16:47 Poznati Raskinula veridbu u martu, a već sada šeta novog dečka: Kako izgleda momak Sidni Svini, može li da parira najvatrenijoj ženi na svetu?
16:31 Lepota i Moda Viktorija Bekam pokazala pantalone koje izdužuju: Visoka je samo 163 cm, a u njima izgleda kao dugonoga manekenka!
16:15 Dom i saveti Na primer fleku od vina svi odmah stave pod vodu, a tako naprave još veću propast: Evo koja prljavština sa odeće se nikako ne skida vrućom vodom
15:58 Horoskop Sudbina ljudi rođenih u oktobru je zapisana pre 200 godina: Nije ista za muškarce i žene
15:43 Poznati Zavodnički osmeh i izvajani trbušnjaci: Riki Martin sa 53 godine pokazao sve čime raspolaže!
15:25 Dom i saveti Ovo voće i povrće upija hemiju poput sunđera: Pogledajte šta se nalazi na ‘prljavoj listi’ i kako da se zaštitite
15:07 Porodica "Ovaj moj em siromašan, em nam ljubav vene": Marija uspešna i lepa udala se za majstora i upropastila život
14:50 Ispovesti Rođena sestra mi je napakostila na svadbi: Znala sam da je ljubomorna na mene, ali ovakvu zlobu nisam očekivala
14:35 Porodica Mačak je prava pametnica: Izvodi neverovatne trikove, bez daha ga gledalo 5 miliona ljudi!
16:14 Poznati Šeta po plaži decu i kupaće kostime: Svi kite jelku i kupuju poklone, a poznata glumica se brčka u moru!
15:48 Horoskop Otvaraju im se prilike koje donose planinu dobrih stvari: Jedan znak će 5 dana pre kraja godine doživeti zaokret u životu
15:22 Porodica Pas oduševio 3,5 miliona ljudi! Ponašao se čudno kad se vlasnica vratila kući, a razlog je sve nasmejao
14:57 Lepota i Moda 90ih su ih nosile naše mame i bake, a onda postala najomraženija: Vratila se na velika vrata, ovo će biti najpopularnija frizura 2026. godine
14:35 Poznati Umro sin poznate glumice: U 31. godini iznenada izgubio život, njegova dobra dela će živeti zauvek
14:33 Dom i saveti Rende ima skrivenu funkciju, za ovo ga niko ne koristi: Ova caka će vas raspametit, godinama ga imate u kuhinji, a za ovo niste imali pojma