13:56 Lepota i Moda Platila sam maramu 120 dinara i doživela šok: Kod kuće sam videla brend i shvatila da košta 2 moje plate!
13:25 Porodica „Jedno pravilo me održalo u životu 116 godina“: Najstarija žena na svetu otkrila tajnu dugovečnosti, kralj Čarls joj lično čestitao
12:55 Zdravlje Voće koje snižava pritisak i holesterol: Kardiolozi tvrde da je najbolja hrana za srce, a sada mu je sezona!
12:24 Ispovesti Zbog četkice za šminku sam ostala nepokretna: Pozajmila sam je od prijateljice i završila u kolicima!
11:55 Poznati Princ Hari se vraća u Britaniju? Njegova izjava o tome gde će školovati decu je sve iznenadila
11:24 Horoskop Pomračenje sunca donosi nove početke: Svakom znaku horoskopa sudbina servira iznenađenje od 21. septembra!
10:53 Dom i saveti Trik za sočno meso mi je otkrio zet koji je kuvar: U restoranu stavljaju 1 sastojak, zato nikada nije žilavo!
10:24 Zdravlje Uradite ovo do 12 sati: Genijalna jutarnja rutina je recept za uspeh, daje energiju koja vam je potrebna
10:00 Porodica Platila sam da bih rodila ćerku: Iz ovog razloga sam morala da dobijem devojčicu, bila je skupa, ali uopšte ne žalim
09:27 Lepota i Moda Podočnjaci nestaju: Evo kako da ih lako uklonite, svi misle da je korektor zakon, ali zaboravljaju jednu stvar
08:54 Ispovesti Volim ga, ali ne i njegovo prezime: Ne možete me osuđivati što bih radije zadržala svoje, ovo je živi blam
08:30 Lepota i Moda ,,Musave" usne svi vole: Srpkinje opčinjene najnovijim trendom, sa ovim stilom nema greške
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama