13:20 Poznati "Ne bi se dobro provela da je mama živa": Sin najpoznatije šefice brutalnog kartela besan na Sofiju Vergaru, javno joj zapretio
12:54 Poznati Deca Rajana Goslinga neće gledati film "Barbi": Poznati dasa otkriva zašto brani ćerkicama vide tatu u ulozi Kena
12:32 Lepota i Moda Zaboravite na urednu šminku: Ovu godinu obeležiće "slept in" mejkap, svetske influenserke ga obožavaju
12:08 Ispovesti Smrtni strah generacije Z: Obična sitnica i za neke svakodnevna navika za neke je živi pakao, evo i zašto
11:44 Ispovesti Osvojila je mladoženju na takmičenju na TikToku: Posle nedelju dana htela da se razvede, ali je usledio preokret
11:20 Lepota i Moda Izgledajte kao milion dolara! Sa ovim nijansama odeće nikada nećete pogrešiti, odišu bezvremenskim luksuzom!
10:57 Poznati "Nazivali su me rodom": Nikol Kidman nikad iskrenije o svim poniženjima koje je prošla u Holivudu
10:22 Poznati "Ja sam Kim Kardašijan, naravno da...": Ni rijaliti zvezda nije odolela viralnom TikTok trendu, pokazala fanovima svoje najdraže skupocenosti!
10:04 Horoskop Sreća sleće na proleće: Otkrijte koji znak će dobiti "vetar u leđa" i brdo novca u narednom periodu!
09:03 Dom i saveti Kladimo se da ne znate: Fioka ispod šporeta ima drugačiju i praktičniju namenu, bićete izenađeni!
08:38 Zdravlje Nisu razlog samo slatkiši: Ove navike su krivci za povišen šećer u krvi, nemaju veze s hranom
08:00 Zdravlje Danas 18 stepeni, prekosutra 2! Kardiolog savetuje kako da preživimo nagle promene vremena
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima